Українська Манітоба
-
В суботу мабуть прийдеться до сімейного Схоже сильно зірвав підшлункову 😭😭😭😭😭 Сподіваюсь теж не довго буде Не хочу, але здається сам не вийду з цього
-
З атиповою звичайно складніше діагностувати… В знайомого тут розірвався не встигли вчасно прооперувати, всеодно розрізали, почистили, 2 тижні в хоспітали під IV антибіотиками, вилікували… і таке нажаль буває 🤷🏻♀️
-
Та нормально тут народжувати та вирощувати дітей 😁 Он моя Морковка 7 років бігає і нічого їй не бракує 😁 Все буде добре 🤗
-
В мене від роботи Поховають безкоштовно 😂😂
-
Увага! Слоти на паспорт! Едмонтон! Зараз
-
Є слоти Едмонтон! Хапайте
-
ukr.net
-
До речі про хвороби. Де б краще зробити собі страхування на випадок втрати працездатності? Short term, long term? На роботі бенефіти як такі відсутні, крім того, що з мене відраховується певна сума на health savings account чи щось таке, а компанія покриває половину. Ну таке, пару раз в рік до дантиста сходити (чи один раз полікувати щось). Плюс zero sick days policy. От не дай боже захворіти або зламати щось, можна зразу в шелтер іти 🤷♂
-
У нас схожа ситуація була. Хірург молодий у дитячій лікарні(на Космічній) сказав, що треба немовля оперувати. А інший хірург зі стажем 30 років (Самоваров) сказав чекати, може переросте. Такі все налагодилося само. Дякую Богу, що він нас направив до того хірурга
-
Або може вони вміють якось правильно спілкуватися із лікарями, і розставляти правильні акценти 😅
-
Окей, окей, дякую, я запамʼятовую весь позитивний досвід) В цілому, мені подобається, скільки в Канаді дорослих. Я зараз на всіх дивлюсь і думаю: ні, ну ці ж якось вижили, не всі ж в Мексику на УЗД літали, тобто шанси є