Українська Манітоба
-
Або може вони вміють якось правильно спілкуватися із лікарями, і розставляти правильні акценти 😅
-
Окей, окей, дякую, я запамʼятовую весь позитивний досвід) В цілому, мені подобається, скільки в Канаді дорослих. Я зараз на всіх дивлюсь і думаю: ні, ну ці ж якось вижили, не всі ж в Мексику на УЗД літали, тобто шанси є
-
А від праці немає бенефітів?
-
-
Ні, на жаль
-
Лікарня Руднєва зі спеціалізацією на малючках) Добре, що ви її не послухали!
-
Мені сказали «різати» в лікарні на Пушкіна… я вже й забула номер лікарні, та і проспект кажись переіменували )) Я навіть не пішла шукати second opinion, бо я жєнщіна різка і за словом в карман не лізу лол Мені лікар в спину кричала «мамочка, ето на вашей отвєтствєнності тєпєрь, імєйтє ето в віду!!!» )))
-
А ще підкажіть, я і моя сім'я маємо візи в Канаду , які в березні закінчаться. Жити там ми не плануємо, але поїхати і побачити можна було б, але - в нас 4 члени сім'ї - дорого. Чи є ймовірність прилетіти і отримати якісь кошти (я не вдавався і деталі, та здається так хтось робив) і повернутись назад?
-
Так приїзжайте. Тут кожен місяць платять по 3к$ допомоги. І ще зара ПР в аеропорту дають