Українська Манітоба
-
Лікарня Руднєва зі спеціалізацією на малючках) Добре, що ви її не послухали!
-
Мені сказали «різати» в лікарні на Пушкіна… я вже й забула номер лікарні, та і проспект кажись переіменували )) Я навіть не пішла шукати second opinion, бо я жєнщіна різка і за словом в карман не лізу лол Мені лікар в спину кричала «мамочка, ето на вашей отвєтствєнності тєпєрь, імєйтє ето в віду!!!» )))
-
А ще підкажіть, я і моя сім'я маємо візи в Канаду , які в березні закінчаться. Жити там ми не плануємо, але поїхати і побачити можна було б, але - в нас 4 члени сім'ї - дорого. Чи є ймовірність прилетіти і отримати якісь кошти (я не вдавався і деталі, та здається так хтось робив) і повернутись назад?
-
Так приїзжайте. Тут кожен місяць платять по 3к$ допомоги. І ще зара ПР в аеропорту дають
-
Товариство, я в Європі, трохи маю знайомих тут, котрі поїхали в Норвегію, Німеччину, Італію - і про ці країни можу розповісти, що знаю. Про Польщу, так як я тут, розповім всі процедури! В Канадіу знайомий поїхав давно і не володіє картиною як відбуваються ці події зараз. Тому запитав у всіх. Так, запитав незграбно, відповіли - гумором)) Зрозумів, що плати не буде.
-
О, це Руднєва) На зараз - одна із найкращих лікарень. Там зараз молоді класні спеціалісти працюють, особливо в хірургії. А ще там працював один лор, до якого матусі записували діток із-за кожної сопельки, аби просто подивитись на нього та на час прийому бути поруч 🌚
-
Так, про нього ❤️
-
Якщо про того, який зараз на фронті, то так. Мені здається, він один такий в цій лікарні
-
О, знаю цього лора)) Ще є один неонатолог з іншої дитячої, здається, дехто народжував, тільки б постояти біля нього і подихати одним повітрям 😁