Українська Манітоба
-
Товариство, я в Європі, трохи маю знайомих тут, котрі поїхали в Норвегію, Німеччину, Італію - і про ці країни можу розповісти, що знаю. Про Польщу, так як я тут, розповім всі процедури! В Канадіу знайомий поїхав давно і не володіє картиною як відбуваються ці події зараз. Тому запитав у всіх. Так, запитав незграбно, відповіли - гумором)) Зрозумів, що плати не буде.
-
О, це Руднєва) На зараз - одна із найкращих лікарень. Там зараз молоді класні спеціалісти працюють, особливо в хірургії. А ще там працював один лор, до якого матусі записували діток із-за кожної сопельки, аби просто подивитись на нього та на час прийому бути поруч 🌚
-
Так, про нього ❤️
-
Якщо про того, який зараз на фронті, то так. Мені здається, він один такий в цій лікарні
-
О, знаю цього лора)) Ще є один неонатолог з іншої дитячої, здається, дехто народжував, тільки б постояти біля нього і подихати одним повітрям 😁
-
Колись неонатолог із Руднєва (зараз завідувачка відділення на Космічній) із його дозволу дала його номер в своїй групі на 8к людей, де вона безкоштовно консультувала. …стався колапс тоді…
-
Просто із цікавості, Ви коли кудись мандруєте, то завжди кошти від держави просите в якості компенсації?
-
Вітаю!батьки (65 років) отримали Work permit у 2023 році, поїхали, а зараз хочуть повернутися. Але у них не буде контракту на житло тощо. Чи можуть вони податись на продовження Work permit? або що важливо мати на продовження? віза дійсна до 2028 року. Адреса доставки Work permit я вкажу свою.
-
Ви не повірите, до мене люди деколи пишуть з України, от на тому тижні буквально, разом вчились в універі…Наталя поможи приїхати в Канаду…CUAET віз не мають, не зробили свого часу а зараз жалкують…господи чого ж не зробили відразу!? 😳обідно що в такі часи інформації та технологій люди пропускають такі можливості 🤷🏻♀️