Українська Манітоба
-
😂😂😂 Як раз оті 3000 допомоги Ще і не вистачило, я позичив трохи Реально тоді думав що вже всьо...
-
Це ж купу грошей треба 😞 Заможній Єнот 🦝!
-
А як ви шукали, бо памʼятаю раніше вас бачив в чаті ? Тут лише 5 тис людей і з них думаю більшість не в брендоні, тому мені здається сенсу розсилати тут нема, краще спитати за поради і тд Переробіть резюме на нормальне і висилайте на індіді під конкретні вакансії в брендоні Якщо в вас школа і нема можливості працювати на постійній основі, то спробуйте staffing agencies які є в Брендоні, там можуть пропонувати щось зі змінами подобово і за це оплачувати Можливо ще можна в свою шкільну дивізію звернутись і вони може щось учням пропонують, але думаю там в основному літня робота
-
Ви в North Kildonan живете? Ми лікували в East Kildonan Dental і в Evergreen Dental. Обома задоволені.
-
Аня, хлопчина є в чаті Мамусі Брендона, та в групі Брендона в месенджері. В нього є складене резюме, сорі тут не буду викладати (виглядає ок 👌), надавали кучу порад, де та як шукати роботу… Познайомили з молоддю Брендона, має дівчину… Не знаю чим йому ще допомогти 🤷🏻♀️
-
Дякую ❤️
-
Порадьте мені
-
Маленька ремарка: в цій клініці роблять тільки прості процедури, не працюють з каналами і не дуже хочуть братися за раніше ліковані випадки - в усіх цих ситуаціях пропонують просто видалення. Поставити маленьку пломбу - супер ок, щось мінімально серйозніше - не супер ок)
-
Work permit отримала в аеропорту. А ви не знаєте як поміняти ці права. Це через MPI?
-
Та вже ж було 🙄
-
Та 90% усіх власників dogecoin зараз у великих плюсах 😃