Українська Манітоба
-
Підкажіть, хто в курсі, до якого віку дитину можуть включати в пакет бенефітів батьків? В знайомого сину 19 років, вписаний у бенефіти батька, почав працювати на фул тайм. Через три місяці буде мати свої бенефіти. Він в той момент він буде виключений з бенефітів батька? Чи як це працює?
-
Привіт всім! Наші друзі запускають новий проєкт QuizLab! 😍 Це перший подібний проект в Вінніпезі 🔥 📢 QuizLab – твій простір для веселощів і нових знайомств! 🎉 Це не просто квіз, а справжня тусовка, де можна круто провести час з друзями та відчути себе в центрі подій. Наші ігри дуже інтерактивні: тут ти не просто відповідаєш, а активно береш участь у веселих завданнях! 😄 У нас є для всіх: 🎶 Музичні раунди – вгадай пісню за першим звуком! 👄 Читання по губам – спробуй зрозуміти свого друга! 🐊 Крокодил по серіалам – ідеально для тих, хто в темі серіальних трендів! ❓ Класичні питання – для справжніх знавців! Приходь, щоб відчути дух змагання, відпочити з друзями і насолодитися інтерактивним досвідом! 💫 Наш інстаграм: www.instagram.com/quiz_lab_winnipeg/profilecard/?igsh=a3VhOGluNXBnd2Ey Наш телеграм:t.me/quizlabWPG
-
Але ми у Манітобі а не Західній Австралії, тут треба самогон пити 😺
-
То лягайте і не рухайтесь, тільки пийте побільше;)
-
Грип зараз ходить, багато хто хворіє…
-
Та я вам кажу на старості сумно не буде 😁🍸🥃🍷 globalnews.ca/news/3586693/100-year-old-wine/amp/
-
Отримав. Чорна та біла MS буде скоро мертва. Валютні сказали у чаті поки живуть, але кешбек на днях виключать(типу він там був🤣). Нову картку у Канаду заслали, FedEx якщо вибрати нову пошту буде, точно краще ніж безтрек Укрпошти.
-
Цікаво через скільки днів від ТЦК прийде повістка потім, ті точно за експрес доставку заплатять з врученням у руки😺
-
Так. Я ще не перевипускала, але зазвичай фізична картка в Канаду НП за 4-5 днів приходить
-
Банкомати якщоб Apple Pay брали 🥲
-
Affirm? Я робот пилосос взяв з 0% на 6 тижнів
-
Klarna ?
-
Приіхали) моно ж не державний банк. Ну і можна взагалі не замовляти пластик, просто в додатку перевипустити віртуальну карту