Українська Манітоба
-
Отож, а монобанк співпрацює майже зі всіма 🥲 та скрізь 0%
-
Блін вже нема( Мабуть якась акція була чи шо
-
так
-
Це від магазина залежить
-
Не бачу тут 0%
-
Klarna, afterpay, sezzle
-
Круто, не знав що Scotiabank дає безвідсоткову розстрочку
-
Та чому? У мене є у Scotiabank and tangerine такі опції
-
Не чув...спробую. дякую
-
Я про це нічого не знаю, лише зробила перепост
-
Благодійна організація ACCES Employment та компанія IBM пропонують безкоштовний доступ до навчальної платформи IBM SkillsBuild для українців (новоприбулих і не лише, з будь-яким імміграційним статусом). У вівторок, 19 листопада, о 6 вечора за Торонто відбудеться інформаційна сесія про навчальні курси, деталі налаштування преміум-акаунту та можливості для найму, покращення англійської мови та вивчення канадських ринків різних сфер. Реєстрація за посиланням bit.ly/48SclOF
-
Так. Але ціна одна, що з розстрочкою, що без.
-
Усі ці покупки під 0% - це договір між банком та продавцем, який платить ті відсотки банку за вас, але відсотки включені у ціну.
-
Так, саме таке
-
Ну не безвідсотково, а просто розстрочка.
-
В мене CIBC, коли крупніша покупка, то в апці на кредитному рахунку з'являється пропозиція розстрочки. Можливо це Василь мав на увазі.
-
А можете підказати будь ласка де саме у scotia bank?
-
Canadian Tire дає financing на 24 місяці на суму від 150. Купила тєлєк, гриль, і ще хочу йолку. І все це за 15 доларів на місяць
-
В цих пропозиціях від СІВС платиш відсотки і окремо fee банку, це не зовсім оплата частинами. В оплаті частинами додатково не платиш нічого
-
Я так і не зрозумів, як та розстрочка працює в CIBC.
22 Jan 2023, 08:02
200220/240712
about 4 hours ago