Українська Манітоба
-
десь у центрі. я сам із Одеси
-
Та не погоди тут про снег, это же важнее
-
Йбн рсня
-
Треба того дядька з ютуба додати в чатік☺️
-
Ви не туди потрапили алєо
-
Ну приедь в Украину, в Одессу расскажи мне тут за alert
-
Russian language alert 🚨
-
Tarek Tarek, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
О! Диви, прояснилося
-
Бідний Тарек, ніяк не може натиснути кнопку та потрапити в чат
-
Хто шукав різні українські заходи у Вінніпезі? 🙂 СУМ Вінніпег запрошує на святкування Маланки. Вечеря та вечірка / 125 дол. Вечірка - 60 дол. Присутній дрес код - вечірнє вбрання.
-
ніякого снігу поки мені резина на велик не прийде, я домовився😅
-
Tarek Tarek, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
-
До якого віку що саме? 🙂
-
СУМ це Спілка Української Молоді? Мається на увазі до якого віку?
-
Для людей якого віку ця спілка і вечірка?
-
-
Дякую!
-
Вечірка для всіх. Вона не тільки для членів СУМ. Вікових обмежень немає. Але якщо ви хочете взяти дитину, то потрібно оплатити також за неї 125 дол., якщо це вечеря та забава. Якщо тільки забава -60 дол. За дитину потрібно оплачувати повний квиток.
22 Jan 2023, 08:02
200291/240256
about an hour ago