Українська Манітоба
-
Так )
-
Accountant payable? Є і такий досвід тут
-
Хоча якщо full cycle то ще краще
-
Entry position в загальному оплати постачальникам
-
В якій галузі досвід? Tax? В мене є досвід бухгалтерії але по бухгалтерії фірми) Тут були контакти Ірини Малік
-
Всім таке повідомлення прийшло, мені теж.
-
Не про розстрочку, а про пилосос. Купила в Canadian Tire пилосос Shark, на знижці. Ну це просто музика для моіх вух і радість для моіх очей 😅. Навіть котейка моя його не так сильно боїться , як інших. В мене до того був якийсь дешевий ноу нейм з Волмарта, тож я нарешті вирішила взяти щось нормально. Ніколи про той Shark не чула, а виявилось, що це дешевший конкурент дайсона. До чого я - пилосос просто шикарний. Я своїм очам не вірила, як він всі порохи позбирав. І дуже ергономічний, зручний, є всі необхідні насадки та декілька режимів роботи. Тому якщо комусь актуально - рекомендую придивитись.
-
Всім добрий вечір 👩. Вчора з подругою (вона була водієм) потрапили в hit and run аварію. Поліцію викликати не стали, зробили фото, також був свідок. Як знати коли у випадку аварії треба дзвонити і чекати поліцію, а коли ні? (Сьогодні вона дзвонила і в поліцію і МРІ)
-
Там онлайн дуже проста форма
-
О! Я навіть не знала цього… В мене був хіт та ран пару років назад, ну то вже напевно трохи запізно репорт робити;) Good to know як то говорять. Дякую!
-
Мене колись поцарапали бік на парковці, то я так клеймила, але я не знала хто, і свідків не було
-
Онлайн клейм в поліцію))) там є форма на сайті Поліс