Українська Манітоба
-
тобі цікава тема, яку, до прикладу, перерробили за часів Союзу і співали?) є така пісня на ідіші 🌚 бай мір бісту шейні 😅
-
ну а Enrico Caruso - O Sole Mio
-
у нас дуже багато "перероблювали під себе" різної музики ну і дивлячись що саме цікаве, яка саме музика типу джазу є дуже відомі теми серед музикантів, типу того ж Puttin' On the Ritz
-
А якщо 150 бонусів? triangle.canadiantire.ca/en/credit-cards/mastercardoffer.html
-
Перешліть і мені, будь-ласка
-
Всім давайте, фотку якусь
-
Оу щіт. Таке лайно в мене вже є, сране одоробло вагою у тонну і розміром з авто, тягати оту байду з собою це той ще експірієнс, сподівався буде щось лайтове.
-
Так чорна пʼятниця, ціни не зменшуються 😂
-
😁 Бачу, треба йти в рекламу). Жартую, просто дійсно кльовий пилосос. www.canadiantire.ca/en/pdp/shark-rotator-swivel-pro-complete-corded-upright-vacuum-cleaner-0437149p.0437149.html?gbraid=0AAAAADojZpjAlliH9uRFivYf1oshp51b9&gclid=CjwKCAiA3Na5BhAZEiwAzrfagLRfyo8cq_AuHXEvDHAYDv_ow1Kpk_l67jjk5W79hT3-2YH9wxOHBxoCIfQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#store=223 Тільки коли я його брала, то на нього знижка була 50%.
-
Такого типу, не такий самий, я просто наразі думаю купити щось на заміну через не зручну (з моєї точки зору) компоновку.