Українська Манітоба
-
Мені теж цей форм-фактор не зайшов, рекомендую Miele зловити на знижці
-
Дякую!
-
canadiantire.ca/en/pdp/miele-classic-c1-lightweight-hard-floor-corded-canister-vacuum-cleaner-0438400p.html Навіть зараз на знижці є, це хороша ціна
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Якщо якість німецької техніки така ж як в Європі, то Miele - це дуже гарний вибір, у нас в Україні був декілька років і гарно справлявся з усіма поверхнями. Це при тому, що в нас біла собака, сірий кіт і декілька ковриків
-
У нас dyson та central vac
-
От і як з тим central vac? Добре тягне? До дайсона питань нема, це просто бог тягла 😁
-
Ірина, але ж напевно функція є щоб розібрати ту щітку та почистити? Ну тобто можно почистити та помити по деталях. Просто цікаво…
-
В мене звичайний big ball multifloor. Фільтри частенько мию, чищу, розбираю щітки, оця функція мені подобається що можно розібрати на частини і все помити, і все… тягне як дурний в домі три волохатих дами, волосся повсюди 🤦🏻♀️ і кіт. Покриття в мене нема, є пару коврів в лівінг рум. А ще безпровідний маю то тут маю complain батарея скоро здохла, добре був на гарантію поміняли задурно, але гарантія зараз вже вийшла треба буде купляти наступну…
-
Дякую що поділились, я маю багато волосся, яке дуже недовго тримається на голові і десь 80% ковролін в будинку То на ковроліні проблем нуль, нормально працює, а от на дереві 🤦♀️ ну підбери ти вже те зерно, так ні, просто штовхає взад вперед і все, беру потім віник
-
Тож різні насадки є, одна та що для підлоги а друга та що для ковраліна, я насадки міняю. Так і є тою насадкою що для ковралина, вона не дуже добре звичайну підлогу пилесосить.
-
А ок, зрозуміла, тоді хіба докупити насадку для звичайною підлоги;) От цю я використовую… Вже подряпана біднятко 🫣