Українська Манітоба
-
Вітаємо, Fatima Sorokina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так, там
-
Та за шо( Невспів трошки 😂
-
Привіт! направте мене на вірний путь, прошу! маю зареєструватись у вейтліст на дейкер, окрім номеру телефону не знаходжу форми. А по номеру відправляють шукати на сайті Вінніпег.ка, де я не знаходжу це посилання. Може у когось є більш свідомий досвід як це зробити?
-
Будуть затримки. Не всі ж працівники йдуть на страйк.
-
І наша славна Манітоба таки прийняла поправки до трудового законодавства 8 листопада, тепер профспілки взагалі всесильні, з чим я нас всіх і «вітаю», потихеньку пакуючі чумодани 😂 (насправді ні, ще не пакую, подивимось, наскільки негативні наслідки будуть) Тепер підприємства не зможуть замість страйкарів взагалі ніяких інших працівників, крім менеджменту. www.littler.com/publication-press/publication/canada-manitoba-amends-its-labour-relations-act-and-employment#:~:text=Manitoba%20has%20amended%20its%20Labour,during%20a%20lockout%20or%20strike
-
Вони ж певно якось чергуються. Наприклад як автобуси страйкували, то були затримки. Але автобуси були щодня, просто менше
-
«Загниваючий» Захід 😄
-
Аня, ну ти ж не серйозно про чемодани? 🥺 Почекаємо… Все буде ок 👌
-
Ну читаючи тут іноді історії , які кончені бувають менеджери, та маючи особистий досвід непотізму та фаворітізму . Не так уж і профспілки херові . Думаю багатьох таких історій не було б, були б люди у профспілках . Але що я можу знати,нічого. Можу тільки вставляти свої пʼять копійок