Українська Манітоба
-
🤷🏻♀️
-
«Загниваючий» Захід 😄
-
СоціалізЬм ))
-
Аня, ну ти ж не серйозно про чемодани? 🥺 Почекаємо… Все буде ок 👌
-
Я з 3 листопада ще чекаю на посилку з онтаріо 🥲
-
Не серйозно поки що, почекаю, подивлюсь. Може населення манітоби виявиться нормальним і не побіжить повально здаватись в профспілки 😂 І все залишиться як є, more or less
-
Ну читаючи тут іноді історії , які кончені бувають менеджери, та маючи особистий досвід непотізму та фаворітізму . Не так уж і профспілки херові . Думаю багатьох таких історій не було б, були б люди у профспілках . Але що я можу знати,нічого. Можу тільки вставляти свої пʼять копійок
-
Ключове тут «іноді». Довбограі всюди трапляються. І на запрофспілкованих підприємствах також.
-
На білі шузи то. Заслужив
-
Майже 60 років а виглядає як на 58 😂 Класно виглядає 🤩
-
Майк сказав, що то він в шкарпетках був, і він відчув сильний біль
-
Боксер -боксером, а мізинчик мізинцем 😂
-
Скажіть, будь ласка, чому в Манітобі так популярне ЦЕ? Під деякими пишеться опис, що вони колекційні, що це за традиція така? У мене повний маркетплейс цих кричерів, я ще їх поскрінила, бо вони смішні, і тепер мені тільки їх і показують 😏
-
Співчуваю вам щодо котика 😭 Стосовно доріг, то я теж буда дуже здивована і взагалі Дніпро справив гарне враження, багато чого змінилось на краще, я там не живу з 2016, останній раз була у лютому цього року.
-
То ж тільки зайди раз подивись на той маркет плейс, потім постійно та реклама вискакує!;)
-
Може то на Хелловін дітям показують та лякають 🙈
-
Я котика там лікував. Буквально на прикінці літа. На жаль, не вижив цього разу. Пухлина в мозку. Повторно. Не витримав. Я сам здивувався, що там такі дороги. Зараз у Львові живу. Їхали з ним до Дніпра для операції. Я пам'ятаю як там було 7 років тому.
-
Це все продається в Манітобі, от в чому справа)
-
В Україні теж це було популярно. Оці Reborn. І страшенно дорогі. В мене в куми, у малої була. Така страшна, що мама куми, все хрестилась коли бачила те чучело. Як мертве немовля 🤦♀️ бррр
-
Ні, це теперішня мода в дітей у всьому світі… з привітом Краще уже барбі з кеном 🙂
22 Jan 2023, 08:02
200457/239997
4 minutes ago