Українська Манітоба
-
Ну читаючи тут іноді історії , які кончені бувають менеджери, та маючи особистий досвід непотізму та фаворітізму . Не так уж і профспілки херові . Думаю багатьох таких історій не було б, були б люди у профспілках . Але що я можу знати,нічого. Можу тільки вставляти свої пʼять копійок
-
Майже 60 років а виглядає як на 58 😂 Класно виглядає 🤩
-
Скажіть, будь ласка, чому в Манітобі так популярне ЦЕ? Під деякими пишеться опис, що вони колекційні, що це за традиція така? У мене повний маркетплейс цих кричерів, я ще їх поскрінила, бо вони смішні, і тепер мені тільки їх і показують 😏
-
Співчуваю вам щодо котика 😭 Стосовно доріг, то я теж буда дуже здивована і взагалі Дніпро справив гарне враження, багато чого змінилось на краще, я там не живу з 2016, останній раз була у лютому цього року.
-
То ж тільки зайди раз подивись на той маркет плейс, потім постійно та реклама вискакує!;)
-
Може то на Хелловін дітям показують та лякають 🙈
-
-
Це все продається в Манітобі, от в чому справа)
-
В Україні теж це було популярно. Оці Reborn. І страшенно дорогі. В мене в куми, у малої була. Така страшна, що мама куми, все хрестилась коли бачила те чучело. Як мертве немовля 🤦♀️ бррр
-
Ні, це теперішня мода в дітей у всьому світі… з привітом Краще уже барбі з кеном 🙂
-
а, ок, тобто це не місцева традиція, ми просто така цивілізація трошки з привітом)
-
Зараз я вас здивую, це мода навіть не в дітей, а в дорослих. А ще років 10 тому зустрічала жіночку в Києві з коляскою і з такою лялькою🤯 я спочатку подумала, що там якісь ментал проблеми. Але потім поресерчила і виявилось, що ж прям цілі комюніті дорослих людей по всьому світу. І ці ляльки можуть коштувати тисячі баксів, а ще є різного віку 😂