Українська Манітоба
-
а, ок, тобто це не місцева традиція, ми просто така цивілізація трошки з привітом)
-
Зараз я вас здивую, це мода навіть не в дітей, а в дорослих. А ще років 10 тому зустрічала жіночку в Києві з коляскою і з такою лялькою🤯 я спочатку подумала, що там якісь ментал проблеми. Але потім поресерчила і виявилось, що ж прям цілі комюніті дорослих людей по всьому світу. І ці ляльки можуть коштувати тисячі баксів, а ще є різного віку 😂
-
Це дуже цікаво і зовсім не лякає)
-
Якщо б хтось хотів порівняти, скільки коштує екзамен з теорії на водійське посвідчення у Онтаріо та Манітобі: $160 у Онтаріо, $10 у Манітобі. Колись, років 20 тому, в Онтаріо також цей тест коштував $10, але це було так давно, що ніхто вже не пам'ятає. Нині син складав той екзамен.
-
Я складав у 2023 в Оттаві, $16 + tax, не так вже й давно, то напевно у вас package
-
Так, ми поміняли на новий після 12 років (то тягне супер) але дорога зараза…
-
То певно щоб відсвяткувати після 😁
-
Це вже клініка 🤦♀️
-
На відміну від живих дітей? Ну так, і зі школою можна не морочитись
-
Привіт. Якщо комусь буде актуально , ми з чоловіком мали свій сервісний центр по ремонту телефонів, планшетів та ноутбуків ,в Україні більше 8 років, тут плануєм теж в майбутньому відкрити. Plessis Rd, Winnipeg, За детальною інформацією пишіть в приват. Якість гарантую!