Українська Манітоба
-
Вітаємо, Татьяна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Поставте сьогодні, будь ласка, дякую
-
Я іноді мрію про щось подібне на вихідні, коли стомлююсь. Лежиш собі в ліжечку зручному, їжу тобі носять, кисень подають. Можеш гуляти в саду. Якщо є настрій, можна виповзти в коридор посмолтокатись з приємними людьми свого віку. В принципі, таке і зараз доступне, це називається «готель», тільки без кисню і за їжею треба ходити в кафе
-
Вітаємо, Татьяна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Окей, посидим без снігу, поки ви бокс дивитесь 😭 приємного перегляду 😭
-
Давайте! Нарешті голосування, яке справді на щось впливає
-
Не зовсім в курсі, що таке жіноча хитрість, просто прямолінійно потрібний сніг 😁
-
Підкажіть, будь ласка, де у Вінніпезі можна знайти роботу для дівчини 25 років? Я приїхала з чоловіком 6 місяців тому. Пробувала влаштуватися покоївкою в готель, але безуспішно. Також намагалася працювати тату-майстром, адже в Україні 3 роки працювала графічним ілюстратором і маю художню освіту. Два місяці тому вдалося знайти місце в студії, але заробіток склав лише 300 доларів за місяць. Цієї суми недостатньо навіть для реклами, тому я розглядаю можливість знайти роботу на пів дня або повністю змінити сферу діяльності на ту, що приносить стабільний дохід. Буду вдячна за будь-які поради чи інформацію!