Українська Манітоба
-
Привіт. Потрібна консультація. Необхідно оплатити депозит для ренти апартаментів. Для цього потребують чек аба bank draft . Але я нк встигаю в банк до 5 pm. Можливо якось самостійно зробити перевод ? ( etransfer не підходить)
-
Сьогодні поверталася додому і зустріла подругу, вона резидент менеджер (місцева). Повз нас пройшов її новий мешканець, вони спілкувалися іспанською. Я спитала її звідки він. Виявляється з Колумбії, англ не володіє взагалі. Дружина володіє на базовому рівні. Проте приїхали до Канади, мабуть є плани на майбутнє тут, можливо робота. Я до чого, не одні українці сюди приїжджають за щастям)) з такими ж параметрами. Так, є українці, які проходили важкі етапи еміграції, причому роками. Проте повно емігрантів з інших країн приїжають до Канади не з такими труднощами, з відсутньою англійською чи французькою і живуть, працюють... Тому, в кого раптом з'явилися комплекси неповноцінності з приводу власних можливостей щодо перспектив в Канаді не переймайтеся))) ми тут такі не перші і не останні, головне мати ціль та багато працювати. Не лише українцям уряд Канади дає можливість сюди приїхати та працювати, ми не особливі...
-
Доброго здоров’я всім. Хто може, скиньте будь ласка в приватні повідомлення посилання на християнськи церкви у фейсбук, якісь групи
-
У новому місті у Вінніпезі шукайте хорошого чоловічого перукаря .Не проблема . Я є Барбером з 3 х річним досвідом . Нашим роблю хороші знижки . Пишіть і телефонуйте . Радий буду всіх бачити .
-
З української та англійської мови
-
Адресу я знаю 😁
-
В нас постійно є торти і чізкейки на вітрині) працює кондитерська з 12 до 10 кожного дня, но тортики, зазвичай, продають до 9 вечора. Ось тут 161 Osborne St, Winnipeg
-
Що у вас там смачного є? Чи тільки на замовлення?
-
Дівчата, шукаємо собі в команду кондитера! Обов’язкові умови - ви пекли торти, добре їх пекли на замовлення, розумієте процеси Робота завжди в суботу і неділю Також в будні дні, 2 вихідних, вони у нас фіксовані Знання англійської обов’язкове Команда у нас - майже всі українки, але ви маєте розуміти власницю бізнесу Присилайте ваше резюме на цю пошту: baked161@gmail.com
-
Онлайн вже зробила чек-ін. Дякую за відповідь
-
Щось не можу знайти в ню Брансвік, в ново скошії є така компанія.
-
Може знадобиться кому
-
info.winnipegtransit.com/en/fares/where-to-buy/
-
Я в Україні. В нас така робота десь гривень 800.
-
Вже ті спеціалісти 2 рази робили. Не підкажете до кого тут можна звернутись?
-
Це не мотор. Вона находиться як окрема біля мотора. Спеціаліст її за 1 годину зніме і зробить.
-
Ну назва помилки так і перекладається
-
Це проблема дросельної заслонки. Це не мотор. Нема нічого жахливого. Просто машина може тупіше їхати. Робити її не важко. Їх зазвичай міняють специ для збільшення швидкості. Хоча сам зовсім не спец. Но проблема на 90% в ній.
-
Привіт, дякую за інфу, то ж їм теж мова потрібно знати хоч на 4 аілтс.
-
Я вам не скажу, я в цьому профан) прискорення нема і довго набирає
22 Jan 2023, 08:02
20053/235946
about an hour ago