Українська Манітоба
-
Це буде фейковий поєдинок, як у врестлінг ентертейменті
-
Таке відношення до людей
-
Так, звільняють людей як і коли хочуть, без пояснень, попереджень і т п. Відключають карточки і все. Це означає що звільнений, і завтра можеш не приходити.
-
-
І до речі, з приводу корупції, тим в кого працює той "хто треба" не звільняють, не скорочують, як би він чи вона не працювали, беруть на роботу, чи навпаки залишають. Це так, щоб не вдаватись в подробиці, а багато чого цікавого я б розповів
-
А моїм знайомим не казали. Просто звільнили і все. А менеджер не реагував ні на які повідомлення, ніби злився як останній боягуз
-
Жесть, у них там якісь рабські умови, обов’язково треба скаржитись
-
Мені говорили раніше, що тут не прийнято казати в обличчя що ти щось не так робиш, а будуть казати щось типу цього: "ні, швидше не треба, так нормально, так, ти добре працюєш, все класно" і т д і т п
-
По закону менеджер не зобов'язаний роз'яснювати причину. Тобто по великому рахунку, якщо йому колір очей не сподобалась чи зачіска, чи ще щось, то може не взяти чи звільнити. Таке відношення....
-
Добрі українці з відділу кадрів своїх же співвітчизників підписують на ці рабські умови. Я памʼятаю колись в українській групі було оголошення від дівчини з hr, яка розповідала, яке це класна місце.