Українська Манітоба
-
1. Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, каліцтво статевих органів, психічну хворобу або інший розлад здоров’я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, або переривання вагітності чи непоправне знівечення обличчя, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.
-
Ви можете це подивитися в ККУ.
-
💯 порівняно з багатьма іншими країнами. Ви ж чомусь тут, чи не так? Напевно, ви б не їхали у погану країну.
-
Дмитро,все добре ,Канада найкраща .
-
Подивився не знайшов як ніж корелюється з тяжкими умисними
-
Тепер почитайте канадський кримінальний кодекс. Порівняйте. Я так і не почув, що ви пропонуєте. Злочинець отримав 4 роки. Є вирок.
-
І????))
-
Я вам можу приклад навести як вбивць в Україні відпускали через чотири роки, але ви далі будете про безпомічну правоохоронну систему в канаді
-
Тобто ви хочете щоб в Канаді карали більше ніж в якій країні? Я хочу зрозуміти яка країна для вас показник , які мають бути покарання?
-
Інформаційний факт хтось перекрутив на свій лад, певно, маючи за мету щось собі або комусь довести.
-
Ви перекручуєте. Я просто перепостив факт. Дали 4 роки. Все. Це факт. Це ви почали дискусії без будь-якого сенсу і без будь-якої думки щодо вироку.
-
All of the above
-
Ось н@х мені надо ,що в Україні хреново було за царя пвнька ???? Я в Канаді у Вінніпезі. Піду у форкс з сім'єю завтра ,а якесь х@йло може штрикнути мене ножем у горло. А потім йому дадуть 4 роки (посилаючись на його тяжке пох@їстичне минуле та те що він indigenous) . Я в лікарні,єлє виживаю , сім'я без грошей сидить ,бо годувальник в лікарні. А Євген і Дмитро розповідають в групі манітоби ,що тут "а що ви хотіли?!" "4 роки це і так номер ,і України і того б не дали","ось вам приклади як хреново в Україні " .
-
Ким ви працювали ,що "знаю ККУ"?
-
Так, важке минуле могло вплинути на вирок. Ви по колу повторюєтесь. Незрозуміло, чому людей тригерить національність у вироку.
-
Тобто те ,що суддя зазначає ,що він indigenous (і ви признаєте ,що то могло вплинути на вирок ),наркота ,алкоголь і важке дитинство це нормально. Дякую ,зрозумів.
-
Ну так чого тоді про тяжкі тілесні розповідаєте ,якщо тут ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 ?
-
Крім того, тут суддею стають не просто так. Потрібно заслужити довіру та репутацію.
-
Дуже хотів стати юристом, що в Україні, що тут, ККУ знав на пам'ять, але в Україні юристи то більше ті хто знають куди занести, а тут довго вчитися і суддя всерівно може винести вирок на свій розсуд, тобто щец практику треба мати довгу
-
А з імміграційного чату ви також вийшли вже, бо наші волонтери некомпетентні?
22 Jan 2023, 08:02
200740/241416
5 minutes ago