Українська Манітоба
-
Fox and frox, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім доброго ранку, порадьте будь ласка перевіреного хіропрактора який приймає блюкрос)
-
Вітаємо, Gallery Elder! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Старий Майк має радіти що ті 20 млн не прийшлося потратити на рахунок з лікарні, а молодий Джейк має достатньо грошей щоб більше не прийшлось грати роль боксерської груші на рингу
-
Теж запитаю: хтось там був? Просто цікаво чи можна зайти і походити чи треба спочатку в черзі на вулиці стояти? 😄
-
Думаєш ще щось буде там? 😂 я тільки побачила
-
Заздрите чоловікам що в 58 років мають такі форми 😂
-
Ми щойно звідти. Людей не багато, вхід вільний. Толком нічого не знайшли…
-
Доброго дня, підкажіть MPI де працюють українці. Сьогодні потрібно😊
-
winnipeg.ctvnews.ca/video-shows-shotgun-pointed-at-staff-during-pawn-shop-robbery-1.7112401
-
Бува та й бува, вініпег жиж
-
Авжеж так і буде бо всі люди мають рівні права. І є закони. Це ми з вами звикли до свого а тут так би мовити чужий монастир і чужий устав. Якщо знаєте цю поговорку
-
Коли їх спіймають та буде суд, то суддя дасть 2 роки, тому що це не пограбування, а вони були під дією наркотичних речовин, та взагалі загубилися, нічого не пам'ятають зайшли купити кави та не могли її знайти 😄
-
Чекаємо на заборону шотганів для неповнолітніх 😂
-
підкажіть, а куртку зимову є сенс туди поїхати подивится?
-
Мій чоловік був в самий перший день Нічого такого не було
-
Мене зацікавило питання на кого легше зараз чи років 10 тому в Україне поступити в університет на навчання — на програміста чи на лікаря? Я їхати вчитися не збираюсь, просто цікаво. Я думаю, що на лікаря найважче всього.
-
Хто міг подумати,що коли ти б'єш гантелею по голові ,то можно вбити людину?! Це ж не ножем штрикати в горло .
-
For brutal domestic slaying, a powerful nighttime guilty verdict of 1st-degree murder www.cbc.ca/news/canada/ottawa/for-brutal-domestic-slaying-a-powerful-nighttime-guilty-verdict-of-1st-degree-murder-1.7383067
-
А якщо під час сну німіють обидві руки? До кого йти - массажист, невролог? (Я думала це тіки я незграба якась сплю не так, а воно вона як, багато хто в темі)
22 Jan 2023, 08:02
200791/243746
about an hour ago