Українська Манітоба
-
Чекаємо на заборону шотганів для неповнолітніх 😂
-
Мій чоловік був в самий перший день Нічого такого не було
-
На лікаря ви відразу не поступити. Спочатку потрібно завершити бакалавра у біології чи хімії тощо, з відповідними предметами. Потім здати вступний екзамен до медичної школи, прости співбесіду. Навчання у медшколі ще 4 роки, потім 2-3 роки інтернатура, потім ще до 5 років резидентами. Це щоб стати сімейний лікарем. Для хірургії ще +2 роки резедентом
-
@erlighter це підробні парфюми, можна розслабитись)
-
Вчора спілкувалась на українській кілька годин. Наробила помилок бо там сям забуваю слова. Вже кілька місяців не розмовляла і от результат. Виходить, що писати легше ніж розмовляти! Мені принаймні. Чи може тому що я тут пишу кожного дня в групу чи тому що можна подумати, відредагувати, а з розмовою так не виходить — треба швидко соображати.
-
Вітаємо, Стана Дальникова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
2і2 замість 212, 1 Billion замість 1 Million в оригіналі. Це саме підробки-імітації під відомі бренди