Українська Манітоба
-
В мене білет на 18 листопада Це і мене стосується? Це вже працює так??
-
Написала
-
Справа в тому що там проблема в е чергу встати Типу дуже довга обробка В мене немає цього часу І мені ж ніхто не відповість до понеділка 🤯
-
По старому графіку? 12-13? В мене білети на 18 годину 🥲
-
До кінця листопада приймають по живій черзі, як і раніше. Десь вони писали цю інфу. А вже з грудня наче треба слот, щоб був
-
Це було смішно навіть без запису що видавали тільки 1 годину Філіпінцям делівкрі взагалі роблять без проблем Наразі це просто знущання
-
Я була 17 жовтня, то був цей графік
-
🌊 Запрошуємо дівчат і хлопців 8-10 років до Aquatica Synchro Club! 🌊 Ваша дитина вміє плавати або тримається на воді? Тоді їй точно сподобається секція артистичного плавання за програмою Ukrainian Learn to Synch! Це унікальний шанс поєднати спорт і творчість, отримати море задоволення та знайти нових друзів! 📅 Тренування: 1 або 2 рази на тиждень ⏰ Дні: Четвер і/або Субота 📍 Реєстрація: app.amilia.com/store/en/aquatica/shop/programs/104579 За додатковою інформацією пишіть пані Анастасії в Телеграм: +1 (437) 566-3351
-
Мені позавчора прислали семпл цього парфюма з замовленням, хороший) там написано в анотації, його створив правнук Ніни Річчі. Про розпиви я не знаю, ніколи не брала їх, а от тревел сайзи дуже зручні. Я більше місяця одним парфюмом не користуюсь, просто не хочу, щоб вони потім помирали. В Сефорі є такі малютки по 10 мл майже на всі парфюми по $45-60. На всі, крім того, який мені зараз потрібний 😏