Українська Манітоба
-
Там люди радять відкрити збір. Я думаю жіночка яка написала той комент не осуджує, а навпаки хоче допомогти. Але звернула увагу що профіль пустий і фото з росії.
-
В усього чата може не питали, а у вас запитають. Є ліки які без рецепту, а є заборонені в Канаді (а в інших країнах може і ні). З особистого досвіду — завжди вожу з собою в подорожі аптечку. Там ліки від температури, проносу, аллергії і т.д. Звичайно я ліки вожу в троллі, бо не здаю валізу до багажу. Ніхто нічого не питав поки що.
-
Підкажіть про дитячу стоматологію. Пару днів тому читала, що діти до 18 обслуговуються безкоштовно. Сьогодні мала такий прийом з сином, і зняли 650 кад із страховки. Вони не чули про те безкоштовне обслуговування. Що я зробила не так, і де те безкоштовне обслуговування дітям? Дякую.
-
А через скільки гроші wise доходять?
-
Тільки що
-
Дивлячись коли відправляти Останнім часом у них якісь затримки були
-
Та ні, бачу що відміна Погано бути тупим Щось з реквізитами отримання
-
Ну в принципі то може бути таке, що і завтра дійде В самому додатку пише приблизний час, коли кошти дійдуть. Зазвичай приходить раніше трохи
-
🇨🇦⛔️Канада готує масове вислання іммігрантів : озвучена реальна цифра! ℹ️Як спішно приймали кілька років тому у Канаду іммігрантів, так само оперативно їх і виселять. Адже на кону майбутнє політиків: вибори у 2025 році змушують поспішати канадський уряд. І чиновники перекроюють долі мільйонів людей, прикриваючись запитом суспільства. ⚡️Нещодавня заява прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо та міністра імміграції Марка Міллера про скорочення потоку приїжджих на 21 відсоток стала майже сенсацією. Правда, багато хто до кінця так і не зрозумів, скількох проживаючих у Канаді обмеження торкнеться. І кому в реальності доведеться пакувати валізи і знову блукати по планеті. Тільки вже без грошей – долари залишились у дорогій Канаді. 🗣️«Якщо не брати до уваги осіб, які перейдуть на постійне місце проживання, план передбачає, що 2,8 мільйона тимчасових мешканців покинуть країну протягом наступних трьох років. Це еквівалентно 93 відсоткам нинішнього населення, що проживає за тимчасовим видом на проживання», 🗣️– порахували експерти. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Знову боляче