Українська Манітоба
-
😱 *Пакуємо чумадани
-
Я ще без ПР
-
Ну це реально обідно коли заплатив купу грошей за навчання( це може реально бути в 5 раз дорожче ніж для доместік), маєш надію на робочу візу після навчання, щоб потім податись на імміграцію, отримати ПР і жити в Канаді довго і щасливо…і тут давай пакуйся і їдь до дому…шкода… P.S. Любі КУЕТАВЦІ це Вас не стосується і не має до Вас ніякого відношення 🤗 Бо зараз знов хтось не так прочитає чи зрозуміє і понеслась 🤦🏻♀️
-
Та логічно, що депортувати не будуть Але я не уявляю, що тут робити в нелегальному статусі Медицина- ні, роботи за кеш не густо, як і легальної роботи, ті хто фрілансери і тд їм все одно краще вибрати десь де тепліше і де будеш легалом Може умовним людям з Індії краще в нелегальному статусі в Канаді, ніж повернутись в Індію А більшість українців, на мою думку ,тут нелегалами не залишиться все таки світ на Канаді не зійшовся Але сумно, бо багато хто приїжджав сюди якраз таки з мотивацією, що тут буде легше отримати постійний статус ніж в Європі, а вийде так, що корисніше було б цей час витратити в Європі Адаптуватись, вчити мову і працювати Де просто 5 років прожив і отримав пмж Вже 3 роки тимчасового захисту хтось на робочий контракт перейшов і тд
-
Умовні люди з Індії зараз мають шанс у Німеччину переїхати timesofindia-indiatimes-com.cdn.ampproject.org/v/s/timesofindia.indiatimes.com/world/europe/germany-approves-more-professional-visas-amid-labour-shortage/amp_articleshow/115404603.cms?amp_gsa=1&_js_v=a9&usqp=mq331AQGsAEggAID#amp_tf=From%20%251%24s&aoh=17319697587175&csi=0&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&share=https%3A%2F%2Ftimesofindia.indiatimes.com%2Fworld%2Feurope%2Fgermany-approves-more-professional-visas-amid-labour-shortage%2Farticleshow%2F115404603.cms
-
Можно, довго, важко але реально… Скільки зараз в середньому чекають на LMIA? Ми свого часу чекали майже рік тоді воно ще LMO називалось…
-
Ми свого часу чекали майже рік тоді воно ще LMO labour market opinion називалось… Не знаю як зараз по строках… Легше було візу отримати, співбесіду пройти в посольстві і ворк перміт отримати на кордоні ніж оце LMIA дочекатись 😖