Українська Манітоба
-
Більшість роботодавців просто цим не займаються навіть Їм легше найти когось з відкритим дозволом, пр чи громадянством Ну але якщо хороший незамінимий робітник і нормальні відносини, то можуть принаймні спробувати, але думаю лавочку з лміа по тихеньку до середини 2025 прикриють можливо і повністю, а поки будуть зменшувати і робити важчі умови
-
Угу. У нас вже с двома заправками (ділєрами) індусський імміграційний адвокат провернув фінт вухами - на джоббанк.гов.ка вивісив обяву «працівник на заправку, $20.50/годину». Після того, як менеджери тих заправок погодились «ой, у мого працівника віза чи шось там таке закінчується, я не розбираюся в цьому, ого його консультант каже шо я можу домогти, якийсь labour лист від мене треба чи шо… тю ну звичайно я допоможу, хароша людина ж!» А потім на імейл заправки приходить ЛАВІНА резюме (із нутрі Канади) від людей що не проти працювати на заправці за $20.50. Мене мало кондратій не хватив. Це взагалі-то illegal. Миттєво той консультант прибрав оголошення з джоббанку.
-
В мене зараз інвенторі аналітик з цим LMIA підстряв, він дуже смарт, я б його із задоволенням залишила, в нього віза до жовтня наступного року, він щось із своїм іміграційним консультантом намагається придумати
-
Аня, з фермами трохи друга історія, то переважно десь in the middle of nowhere;) та за трохи вище мінімальної зарплати, туди не то що канадці не хочуть подаватись, іммігранти третіх стран ще перебирають 😁 Ідеальні умови для отримання LMIA;) А тут на заправці в Вінні $20, та ващще 🤩 зрозуміло чому резюме посипались…
-
I call it a win-win situation
-
Приблизно такі є, поки не отримаєте ПР, а потім вже летіть собі 🕊️
-
Ви вибірку пройшли?
-
Closed work permit - це узаконене «рабство» 😄
-
Роботодавці то не проти і 100% за! Але ж IRCC та бюрократію ніхто не відміняв…😞
-
То ж він нікуди тоді не дінеться з підводної лодки 🌝