Українська Манітоба
-
Коли ви подаєтесь на ворк перміт, ви маєте надати дані паспорта. Є випадки, коли люди подавались, писали пояснення і потім подавали нові паспорти. Однак, я знаю випадки, коли паспорти вже були виготовлені і були в дорозі до людей. Знаю і випадок, коли відмовили у ворк перміті через відсутність паспорта. Це все по-різному.
-
Вища, плюс багато чого відшкодовує частково або повністю роботодавець - rent, food allowance, vacation travel allowance, etc.
-
Навіть не знаю що в цій ситуації робити?Бо ви вже на федеральному етапі чи ще ні?Я так розумію ви пройшли спецвибірку та засабмітили документи?Якщо так,то на цій підставі подавайтесь на подовження ворк перміту із поясненням що просите новий ворк перміт ,тому що вже на федеральному етапі,але розгляд справи може зайняти більше часу і т.д
-
А просто чисто цікаво - наскільки в Нунавуті і подібних територіях зарплата вища на аналогічну у нас тут? Вона в принципі вища?
-
А, ні, я теж пролетіла 😁
-
(«пошепки тихенько»): я після отримання PR шукатиму part time роботу в галузі маркетингу/проектного менеджменту, якщо у вас через декілька місяців/рік буде така вакансія, де треба постійно літати в Нунавут, я за ці польоти готова навіть приплачувати 😍
-
Так я не писав що Провінція надає пр, а тільки те що відібрали, і в мене легальний статус якщо.
-
I have completed the Expression of Interest (EOI) process for the Skilled Worker in Manitoba program and am currently awaiting a nomination for permanent residency. Unfortunately, the provincial stage of applications is currently taking over 9 months to process. The overall processing time for a permanent residency application is 1-2 years. I am concerned that my current work permit may expire before the process is completed and would like to bring this situation to your attention. I greatly appreciate your attention to this matter and any assistance you can provide. Sincerely, [Your Name]
-
І цікаво, як можуть дати Aor, якщо вже наприклад паспорт закінчився б, но це не реально я думаю, і там все будуть бачити, мій паспорт і до якого він дійсний.
-
Ви мене не правильно зрозуміли.
-
Подаватися на ворк перміт?
-
Дякую, прислухаюся до вашої поради, спробую податися на ворк перміт, гірше точно не стане.