Українська Манітоба
-
Так колись мене з другом зупинили в київському метро: несли по сумці - передачі від батьків (закрутки тощо). Так от, тоді ще міліціянти тормознули без будь-яких причин, завели в свою кімнату, обшукали, знайшли в друга маленький розкладний ніж у сумці, побачили, що є гроші також. Сказали, що будуть затримувати, бо знайшли холодну зброю. Треба було відкуплятися. Сказали, що ножик заберуть (то був швейцарський ножик), і друг включив дурачка, запитавши, чим він буде хліб різати ))) Міліціянти поржали і відпустили нас.
-
А ти харош
-
І оце треба в таку погоду тому підозрілому бігати Я б вдома сидів
-
Давайте вже ту зиму, а не те що сьогодні 😒
-
Між 6 та 7 ранку були такі сирени, як наче даунтаун зносять. А он воно що, виявляється
-
Нагадаю що в Манітобі є Брендон 🥹 В Університеті поки що таких випадків не було… Мене вже скоро пошлють подалі з моїм Бренденом 😁 але я не здаюся 🤗
-
Цікаво чи буде чорний хліб з салом до борщу 🤔
-
В нас доречі теж дощ 🌧️ лʼє як з відра 🪣 де той сніг хто знає 🤷🏻♀️ Після обіду обіцяють, почнеться колапс на дорогах…
-
«Україну Вінніпег - треба зробити небезпечною» (с)
-
Аби трошки вернутись до позитиву. Після рекомендацій тут я поповнили ряди пошановувачі рікотти 🤭😁 Виявилось, що я теж не знала, що то таке смачне. Ну тобто я , скоріш за все, колись іі їла в італійських стравах, але не в чистому вигляді і не знала, що то вона. На разі спробувала 3 види. Фаворит таки оця, про яку говорили