Українська Манітоба
-
Нє. То у нас ці слова майже однакові. В англійській Sikh [sīk] та Sith [sīø] (не маю тієї букви що означає звук th на телефоні) звучать дуже по різному. Тай Вікіпедія каже щось там про новелу Барроуза або шотландське слово.
-
Ми по східній частині Периметру їхали, коли нам те сповіщення прийшло. Можна сказати взагалі за містом були.
-
Пффф. Негр то негр, індус то індус. Нема ніц неввічливого.
-
Пішов по сусідах сало шукати? 😀
-
Як мені раз тут у Вінніпезі сказали, ми називаєм їх чорні 😁
-
Товариство, вітаю! Можете дати пораду щодо варіантів магазинів, де можна придбати телефон не за всі гроші світу? Можливо є якісь з реальними знижками на Black Friday?
-
Напевно залежить від галузі де саме ви шукаєте, звичайно може бути туго idk 🤷🏻♀️ містечко невелике… Я мала на увазі більш стартові роботи: магазини, стройка, мейпл ліф… Хоча є такі що в імміграційній центр встроілись, банк, офіс, будинки престарілих 🤩
-
-
Жалко що в Брендоні не давали 30 днів безкоштовного готелю… Люди поки жили в готелях в Вінні, знайшли перші роботи, житло, хто ж зараз переїде…
-
Доброго дня. Підкажіть банк з найкращим застосунком. Тобто який банк надає найбільше можливостей керування і відслідковування операцій, а також юзер френдлі. У кого який досвід є?
-
Жах
-
Люди тут переважно дивляться і я там шукала. ebrandon.ca/browseads.aspx?cat_id=71 Або на фесбуці, маркет плейс. ➕ сарафанне радіо…