Українська Манітоба
-
Добрий ранок) Знаю, що можна поповнювати в севен ілевен і в манітоба транзіт.
-
Друзі, доброго ранку, підкажіть як поповнювати проїздний Peggo. Дякую
-
Ми здавали біометрію я в Варшаві,чоловік у Львові, заявку подавали 06,06 на дитину тільки вчора прийшло запрошення на вклейку паспорту. Це майже 5 місяців.
-
Ні, це проблема цієї візи, а не місця здачі біометрії.
-
У Варшаві тільки знаю про таке. І на візі пише "Варшава" , а не "Лондон". Але про це в сусідній чат, я вже там писала на днях про вклейку дітям.
-
У мене є тільки англійською та російською, в групі по водінню скидали, можу скинути в приватні повідомлення
-
Так , мають замінити
-
дякую
-
Ні, не потрібно.
-
Я ж так розумію, що якщо є дублювання англ то переклад завірений робити не потрібно? Дурне питання, але про всяк випадок
-
А шкiльний аттестат не потрiбен?
-
Так, потрібно мати оригінали дипломів, достатки до них. Ви також можете зразу перекласти і завірити це все ще в Україні, щоб було дешевше.
-
Добрий день. Пiдскажiть, скоро буду в Манiтобi. Чи треба брати з собою оригиiнали дипломiв, отриманих в наших вузах, державних? Зараз маю тiльки ксерокс.
-
Ми вже чекаємо 4 місяці на дитячу візу. Біометрія в Молдові. Напевно, це така проблема в всіх хто здавав біометрію в Молдові, Бухаресті..
-
Costco, там є відділ офтольмології
-
Хтось здається скидав корисні лінки, вони виділились з чату.Будь ласка поділіться ще раз🙏
-
Вибух не обов'язково влучання по споруді. Коли ппо влучає по свиносабацькій ракеті теж буде вибух.
-
Я вам про Кишинів пишу. Бачив уже неодноразово про Врашаву (можливо у них свої інструкції). Коротше кажучи у кожній країні по різному. Кому далеко їхати, я би краще рекомендував зателефонувати до VAC у який ви плануєте здавати паспорт
-
Я вчора зав в Варшаві без проблем
-
В Кишиневі не приймають без запиту на паспорт (маю на увазі дитячий)
22 Jan 2023, 08:02
20164/231939
5 minutes ago