Українська Манітоба
-
Найкраще так: кеш- сібс учд акаунт-вайз юсд -кад- канадськв картка
-
Це доставка не пошти Канади, я взагалі не розумію що це. Спробувала подзвонити по номеру телефона отримувача, а там суто войсмейл. Маілбокса у нас теж нема і де найближчий не шарю. Якщо власник посилки не передзвонить - можна її просто викинути і не паритись?
-
Тут таке буває? Я замітив що прогноз Вінніпежський дуже часто помиляється.
-
Wire transfer
-
А як з канадского USD рахунку вивести гроші на Wise?
-
Постав біля поштових скриньок і напиши Return to sender.
-
Вчора вранці
-
Якщо говорити про правий берег північної частини міста - то згідна на 💯. А от лівий - ні, коли там буваю, то бачу лише людей з Індії. Розумію, що там є і українці, й інші національності, але та в моїх очах явно переважає.
-
На Хендерсон нема нiчого(
-
Ладно, давайте ще про сніг. То у всіх так мете, чи тільки в мене?
-
Не знаю 🙂
-
Може ми різними вулицями їздили))
-
Ви говорили про Волмарт на макфіліпс. Мій коментар стосувався саме цього району. Там через хату - українці живуть 🙂
-
Я коли збиралась до Канади. Вивчала воєнні обʼєкти в Вінніпезі. Тому що життя вже навчило. В 2014 з Донецька в Маріуполь, 2022 з Маріуполя в Канаду І не хотілось знову від війни кудись. І знайшла тільки, що в нас тут база військових літаків Канади зберігається Думала не знадобиться ця інфа…. Але тут вже нічому не здивуюсь
-
Народ, це важливо спілкуватися на цю тему та висловлювати думки, але також вважаю за важливе обговорювати план дій, якщо ставлення до цього питання серйозне Бо, наприклад, уряд може казати що завгодно про «шашликі на пєрвоє мая», а потім усі поробили візи куает бо 24 лютого тре було якось реагувати на раптову відміну травневих шашликів
-
Читала про це, але я такого не отримала
-
Але було б гарно розумiти, як поводитись, щоб дiти розумiли.
-
Я не знаю, що робити
-
А чи є тут таке поняття як укриття? Наскільки паркінг в багатоповерхівці є безпечним для укриття?
-
я читала, що деякi люди зараз ставлять ставки чи буде використана ядерна зброя, це все дуже сумно.
22 Jan 2023, 08:02
201805/235979
about an hour ago