Українська Манітоба
-
А, кафе Рамалла 😀 Теж чула що там гарна шварма
-
Але поряд ще є суші 🫠💩
-
Не куштувала Але ця що кинула явно в рази краще ніж все що їла до того в віні (то був жах) Ну і треба брати лаваш sharp Він в опції
-
Так краще, зрізав номер телефону 😁 Fizz mobile, гарна фішка, що невикористані гігабайти переносять на наступні місяці.
-
Ото прямо як тут за Krispy Kreme пончиками в черзі народ стирчав годинами, то там за швармою 🤭
-
Може і воно. Там завжди черга стояла на вулиці людей 10 😃
-
Було кафе маленьке на проспектi Шевченко, називалось - У Сашi, щось таке . Там була смачна шаурма
-
На пиво і вино прибрали gst. Прийшла радість , звідки не чекали 😊
-
Чи на Троїцькій також Дуже смачна Але Ну ось радіоринок ван лав і все
-
Мій офіс сьогодні…
-
Ото з усього цього тільки пиво і купляю іноді. Що ж, хоч нап'ємося вдосталь 😊
-
але зараз тільки 20гб максимально для манітоби? і як якість звязку?
-
А потім назад коли цю "перерву" відмінять
-
дякую, бо шукаю куди перейти з Bell - бо вони чаржать за щось додаткове кожни 3 місяці стабільно, то овердрафт по інтеренту, то роумінг який не можна відключити, то штраф коли сами зачарджили зі старої кредитки і тд
-
У мене мама і син на цій конторі вже давненько, все ок зі звʼязком. Правда, вони за межі Вінні не виїжджають )
-
хочеться кудись піти від великих монополій, тому і дивлюсь на якісь віртуальні оператори.
-
При чому включити роумінг можна з додатку а вимкнути тільки за дзвінком 🤣
-
У мене на белі $29 / 55gb lifetime offer, також мав проблеми з тим дебільним роумінгом котрий можна відключити тільки зателефонувавши їм. Але все рівно в мене ще був роджерс ото срака повна. Тож у порівняні бел наче краще як на мене.
-
хуже тількі RBC, бо хотів поміняти євро кеш - і щоб дізнатись курс, тебе потрібно відстояти в очереді в відділенні і спілкуватись до менеджера) обмінній курс це велика таємниця тут))
-
А на скільки відсотків звичайно підіймають зп за рік?
22 Jan 2023, 08:02
202012/230979
about an hour ago