Українська Манітоба
-
Їдуть також назад до Польщі та Чехії. Не знаю, як там по документах те все вирішують, але їдуть трохи. У місцевих чатах тих країн там сотні повідомлень за місць можна зустріти.
-
З Одеси також люди прийняли рішення їхати назад до України. Тут також вже отримали ПР, десь 7-8 місяців тому. Але Канаду так і не прийняли за рідну. Ну і клімат не підходить. + Вартість житла тощо. А в Одесі все є.
-
До України це нормально, бо еміграція не для всіх. Я більше мала на увазі «туристів», які ніяк визначитись не можуть, де краще і їздять по різним країнам. Німеччина не хоче приймати українців, які вже були в безпечній країні (Канаді).
-
А мене обнюхувала собачка. Здається в Ризі. Не лише мене, а всіх хто в черзі на літак стояв. Мені її захотілося поглалити, але я ледь втриматися, нагадала собі що собачка на роботі.
-
Та звісно, що з війною. Бо ж дійсно по-різному і люди різні. Поїхати, всюди гроші взяти і таке. Я, до речі, не засуджую, то ще сили мати треба іздити туди-сюди)))). Але певна тенденція сформувалась
-
Є ще вірогідність, що вернуться вдруге. Тому, думаю, і використовують ту можливість, ПР карка це дозволяє в межах певного часу
-
Впевнена що це повʼязано з війною таке відношення до українців 😞, літала через Німеччину і зі звичайною робочою візою, ПР, паспортом Канади проблем ніколи не було 🤷🏻♀️
-
Я мрію хочь би з Канади не поперли, а люди з PR залишають Канаду! Які ми різні
-
Ну люди спробували, пожили подивились, не підійшло то добре що є можливість шукати де краще…
-
Я вам дуже співчуваю, в Німеччині навіть похід в супермаркет може забезпечити екстра психологічну травму, можу собі уявити, як виглядає спілкування з прикордонними офіцерами. Про всяк випадок (на майбутнє), є чудовий нічний рейс Торонто - Рим, італійські прикордонники набагато більш лояльні були завжди, не тільки до нас, а в принципі
-
Вже писав, жінка знайомого повернулась до Одеси з Греції, а дочка зі США. В понеділок іскандер впав в 500 метрах від їх будинку
-
Можливо. Я читала, що громадянство спростили. Але якщо вибирати між Канадою та Німеччиною, то не розумію, чого туди їхати.
-
Що ж тоді вони так переживають, що не дай Боже хтось залишиться в Німеччині... Нехай запитують це в свого уряду який проводить таку міграційну політику
-
Я десь в других чатах читала що в Німеченні можно получити ПР статус, шось там спростили… не знаю наскільки то достовірно, не читала їхню офіційну інфу по імміграції… напевно і переживають що люди прилітають та можуть залишитись…
-
Так, це почалося нещодавно.
-
Паспорт чи посвідку на постійне проживання?
-
Можете, будь ласка, поділитись якимось джерелом по цій інформації, я буду дуже вдячна
-
От і я таке чув Типу чого Ви на ту Європу кажете Там є країни, зокрема Німеччина де не так важко постійку отримати 🤷
-
Думаю, що це стосується не суто ʼлишитись в Німеччиніʼ, а щоб людина потім постійно на соціалці не сиділа. Тому прощупують, хто і що.
-
А що може таке трапитись в німецькому супермаркеті?
22 Jan 2023, 08:02
202077/230571
15 minutes ago