Українська Манітоба
-
До України це нормально, бо еміграція не для всіх. Я більше мала на увазі «туристів», які ніяк визначитись не можуть, де краще і їздять по різним країнам. Німеччина не хоче приймати українців, які вже були в безпечній країні (Канаді).
-
Впевнена що це повʼязано з війною таке відношення до українців 😞, літала через Німеччину і зі звичайною робочою візою, ПР, паспортом Канади проблем ніколи не було 🤷🏻♀️
-
Ну люди спробували, пожили подивились, не підійшло то добре що є можливість шукати де краще…
-
Я вам дуже співчуваю, в Німеччині навіть похід в супермаркет може забезпечити екстра психологічну травму, можу собі уявити, як виглядає спілкування з прикордонними офіцерами. Про всяк випадок (на майбутнє), є чудовий нічний рейс Торонто - Рим, італійські прикордонники набагато більш лояльні були завжди, не тільки до нас, а в принципі
-
Що ж тоді вони так переживають, що не дай Боже хтось залишиться в Німеччині... Нехай запитують це в свого уряду який проводить таку міграційну політику
-
Я десь в других чатах читала що в Німеченні можно получити ПР статус, шось там спростили… не знаю наскільки то достовірно, не читала їхню офіційну інфу по імміграції… напевно і переживають що люди прилітають та можуть залишитись…
-
Можете, будь ласка, поділитись якимось джерелом по цій інформації, я буду дуже вдячна
-
От і я таке чув Типу чого Ви на ту Європу кажете Там є країни, зокрема Німеччина де не так важко постійку отримати 🤷
-
А що може таке трапитись в німецькому супермаркеті?