Українська Манітоба
-
Тільки українців у більшості це не стосується🌝 Хто на нормальному статусі живе, ті молодці😉
-
Офіційно буде на німецький я думаю
-
У мене брат у Німеччині 9 років, спочатку студентська віза, потім робоча і теж каже, що до громадянства там ще ого-го)
-
Задоволеними там можуть бути тільки біженці, прості люди там виживають, тарифи космос, контроль за кожним кроком, і не дуже лояльне суспільство, незнаєш німецьку мову ти третій сорт
-
Так, мій товариш летів через Німеччину тиждень тому. Не садили на літак до Німеччини, поки не придбали квитки з Німеччини кудись.
-
А я думав Ще про Азію
-
А мова німецька 🤦🏻♀️ vm.tiktok.com/ZMh7ALc2s
-
У мене кілька знайомих переїхали до Німеччини. Задоволені. Я не хочу. Вчити мову з нуля, жити серед внуків нацистів... Не, не, дякую
-
Ну зараз не всі зможуть набрати 872 бали в Манітобі
-
І на фісташки також?🥹 під пивко то що нада
-
Щоб отримати ПР в Німеччині, потрібно три роки ( раніше було 5 років) відпрацювати фул.тайм, пройти мед. огляд, здати німецьку мінімум на В1 це аналог рівня 7 з англійської, мати ідеальну візову історію, тай витримати психологічно їх бюрократію все на паперах і через листування і багато чого іншого... Чим в Канаді важче ?
-
Тут подробно www.xn--einbrgerung-whb.de/fragebogen.php?l=en#:~:text=The%20requirements%20at%20a%20glance&text=You%20have%20been%20living%20habitually,and%20your%20dependent%20family%20members.
-
А, ну хіба там вже є інші зачіпки і мова, яка треба і для навчання, і для роботи
-
От буду на інструктора вчитись і ставати автошколою бо ніде 30 в час не платять
-
Так воно дійсно і є 100 %
-
Та це вам не Friendly Manitoba;)
-
Спробуй знайти в тій галузі роботу, візьмуть 100 % першим німця або когось з ЄС, ми там навіть нижче рівнем емігрантів з арабських країн...
-
Ой, ви знаєте - з тим нацизмом і іх історією вони досі дмухнути ніде не можуть. Там говорять, роблять , що завгодно, а німці мовчать, що не дай боже не подумали, що лишились хоч якісь натяки на іх чорну історію. І то теж вже перегин. Потрапила на палестинський мітинг, де відкрито декларували в мікрофон, що Німеччина - нацистська краіна. А всі лиш стояли і слухали. І поліціі не було, нічого. Я не захищаю, мені Німеччина теж не подобається))) - але стосовно внуків і тоі тоеми, так в Україні в нас купа нащадків русні, не впевнена, чи то не гірше зараз. Німці хоч розкаялись і відгрібають вже 80 років.
-
Також не варто нехтувати складністю німецької мови, зовсім інша форма побудови речення, артиклі, формування тексту все зовсім інакше, англійська супер проста мова після німецької...
-
Залежить ще від спеціальності, для деяких англійської достатньо ( морська галузь точно, ще ІТ напевно
22 Jan 2023, 08:02
202114/230460
7 minutes ago