Українська Манітоба
-
Та це вам не Friendly Manitoba;)
-
Ой, ви знаєте - з тим нацизмом і іх історією вони досі дмухнути ніде не можуть. Там говорять, роблять , що завгодно, а німці мовчать, що не дай боже не подумали, що лишились хоч якісь натяки на іх чорну історію. І то теж вже перегин. Потрапила на палестинський мітинг, де відкрито декларували в мікрофон, що Німеччина - нацистська краіна. А всі лиш стояли і слухали. І поліціі не було, нічого. Я не захищаю, мені Німеччина теж не подобається))) - але стосовно внуків і тоі тоеми, так в Україні в нас купа нащадків русні, не впевнена, чи то не гірше зараз. Німці хоч розкаялись і відгрібають вже 80 років.
-
Так завжди нажаль і було…
-
Вообще «прекрасно» 😞звучить на фоні всього що зараз коїться…
-
-
Вибачаюсь, я в німецькій не сильна, як ото перекладається «а ду бист»?
-
Зараз я переживаю цей момент. Прожив тут вже 2.4 роки. Вже отримав номінацію, але ніяк не можу податись на ПР. Думаю, чи потрібно це мені взагалі. Є ймовірність, що якщо залишу Канаду, то ніколи більше не захочу повернутися. Раніше бачив тут якісь перспективи, а зараз якось втратив усе. Найбільше вирішив, що якщо жити, то жити поруч із рідними. Тут якось втратив сенс життя. Але і їхати зараз, на жаль, особливо нікуди, та й їхати кудись, щоб облаштовуватися заново, вже немає бажання. Тому думаю залишитися тут і дочекатися закінчення війни. P.S. У жодному разі не кажу, що Канада — погана країна, і я радий за тих, хто тут щасливий. У кожної людини свій кейс, як то кажуть.
-
Unfriendly Köln можна писати на номерах)
-
Може для роботи і не треба, але як там жити без мови? Німці дуже неохоче переходять на англійську.
-
Ну Німеччина за останні 1,5-2 роки дуже посилила свої кордони. Спочатку поставили пости по дорогах, а десь із кінця весни цього року- ще й авіа. Вони дуже не хочуть, аби в них залишались. Тому зараз прикордонний контроль досить прискіпливий
-
Я була рівно в такій ситуації як ви два роки тому, в результаті втратила дорогоцінний час і не подалась на піар, коли ще можна було його отримати за рік. З усім іншим ви розберетесь пізніше, а на піар подавайтесь буквально сьогодні. Якщо не знадобиться, то не знадобиться. Але невідомо, що буде з квотами після виборів, і взагалі що буде далі, то вирішувати потім може бути вже пізно. Що б ви там не вирішили потім, запасний аеродром завжди буде
-
Маю досвід роботи на 4 різних фірмах в німеччинні за 10 років, є звичайно порядні німці але переважно до нас ставляться як до злиднів, навіть не раз питали а увас там в україні інтернет існує, чи ви вірете в боги чи ви там язичники, можливо свідомо принизливі питання, ну а крапкою нашого життя в Німеччині було питання від сімейного лікаря - нашо вам те нато і євросоюз, путін робить правильно, ви з росіянами один народ, чого ми маємо нести збитки і вводити санкції проти росії через вас ?