Українська Манітоба
-
Дофіга таких тут
-
Бачу всіх німці виганяють назад в Канаду А нас навпаки не хотіли впускати Їхали через Мюнхен в Торонто Правда прострочили безвіз Ну але все ок було, з ними поговорили і тд Ні штрафу, ні депортації Просто підписали документи що будем ретельніше перевіряти візові правила, статус находження і тд Бо попався хороший поліцейський, до якого перед тим відправив дуже злий прикордонник
-
Я памʼятаю як тільки починала працювати в Канаді і мене щось філіппінська бабуся почала материти, що я не відповіла на її питання. А в голові - та тим сама така була. То все це від людей залежить, якщо воно Г, то не залежить від раси
-
Де про це можна почитати? Ми також купували авто в Вінніпег В росіянина з стейнбаху, але його звати Василь але давав ід з вільям чи якось так і казав що німці переписали, але думав шо такий випадок одиничний
-
Хай йому грець
-
У серпні літала, нічого не треба було. Але читаю історії інших, може якісь зміни стались…
-
Не вистачало ще тут тої мови типу кубельшрайбер унд шмедерлін
-
Майже як паляніца 👍😂
-
Ну так я англійською кажу
-
Твй в цілому Німеччина супер країна, але Німеччина для німців, там вся політика побудована на повазі до історії німеччини, культури і особливо німецької мови, як і Україна має бути для Українців.
-
Слухайте, так GST відміна то на 2 місяці усього. То люди як скажені зараз почнуть кошти витрачати, грошова маса збільшиться, що може вдарили і ось вона інфляція. Я вже купила шампанське і пиво хто мені 5% поверне?😅
-
Це рускій німець, тіпа ті німці хто були депортовані в сибір і Казахстан їм і їх дітям внукам створили спец програму в 90х для повернення в Німеччину. Але перважно це росіяни на 100 %. Не хочю їх образити, вони переважно досить порядні люди і нам також допомагають.
-
Канадці будуть купувати😂
-
Я не хочу Вас ображати, але вони усі латентні: «до мозга костей». Они усі мовчать як один, води в рот набрали, але як мова йде які вони гарні, що ми вже німці, а не русскіє.
-
В тільки Канада для всіх 🤗
-
Фінанси для початківців Так і дочекаємося інфляції 🌚 Тому я не буду нічого купувати, щоб не зробити гірше
-
Наскільки я знаю, була політика Канади чи в 70 чи 80, що їм ніде не дозволяли жити у великих містах, тому канадська влада виділила їм Стайнбах і тільки там дозволила осісти
-
А як саме вони в Канаді опинились і чому стейнбах, як вище писали наче в стейнбаху німців і рускіх німців не мало
-
Одному відповіла англійською замість руською, так він менеджера мого забажав побачити😂 він не просив, а я і нє растерялась
-
Я і до Канади це знав, але в Канаді зрозумів це чітко і на все життя: немає поганих націй — є хороші і погані люди. Тут я отримав стільки добра від людей різних національностей світу: китайців, індійців, філіппінців, місцевих канадців, індіанців, німців, арабів, євреїв, місцевих українців. От справді, я зрозумів що Канада — це насамперед ЛЮДИ. Більшість людей тут дійсно виховані та людяні. На жаль, конфлікти були тільки з нашими співвітчизниками, які приїхали після війни. Хоча, коли я залишав Україну, був упевнений, що добріших за українців, напевно, немає.
22 Jan 2023, 08:02
202171/233057
4 minutes ago