Українська Манітоба
-
Це рускій німець, тіпа ті німці хто були депортовані в сибір і Казахстан їм і їх дітям внукам створили спец програму в 90х для повернення в Німеччину. Але перважно це росіяни на 100 %. Не хочю їх образити, вони переважно досить порядні люди і нам також допомагають.
-
В тільки Канада для всіх 🤗
-
Фінанси для початківців Так і дочекаємося інфляції 🌚 Тому я не буду нічого купувати, щоб не зробити гірше
-
Я і до Канади це знав, але в Канаді зрозумів це чітко і на все життя: немає поганих націй — є хороші і погані люди. Тут я отримав стільки добра від людей різних національностей світу: китайців, індійців, філіппінців, місцевих канадців, індіанців, німців, арабів, євреїв, місцевих українців. От справді, я зрозумів що Канада — це насамперед ЛЮДИ. Більшість людей тут дійсно виховані та людяні. На жаль, конфлікти були тільки з нашими співвітчизниками, які приїхали після війни. Хоча, коли я залишав Україну, був упевнений, що добріших за українців, напевно, немає.
-
Ти буржуйка, годуєш кота сушами 😻
-
Оце я дуже не люблю коли я називаю одне ім'я, а хтось втручається і називає мене по іншому! На роботі, навчанні я звикла бути Ольга, я не Оля! Я Оля лише з друзями що знають укр, рус. Одна дурепа сказала вчительці англійської "Це Оля, її так можна звати". Ну що це за нахабність?! Я сама можу сказати як мене і де звуть