Українська Манітоба
-
А ок, так вже ж обсудили все по Німеччині:) зрозуміло чому в них там такі очі…
-
Цього не осягнути ні за один вечір, ні за один місяць... треба вивчати
-
Саме в ньому таке обмеження? Всі інші рахунки без обмежень?
-
FHSA
-
Ось приклад на BARA. Сьогодні орієнтовно в 16:00 побачив цю нову крипту на платформі Crypto.com , ризикнув, купив за 99 євро 20 млн., цієї крипти. Станом на зараз її вартість 199.72 євро, виводжу свої 100 євро., решта хай росте
-
А ще наче скоро новий рік, (а там є щось таке що можна лише 8 к в рік інвестувати без податків за календарний рік), тому багатьом актуально може бути
-
Звичайно є і такі… але таких небагато…я би сказала одиниці, і система намагається боротись з такими абʼюзерами…
-
Типаж місяці тому: Де тараньку купити? Ляща такого смачного
-
Ви думаєте і тут таких немає? Зустрічати батьків раз на тиждень на ланч та чекати, коли можна буде використати їх кошти
-
Часом нема якихось відео для чайників 😂 Бо цікава тема інвестицій + в Канаді з цим більше можливостей, але щось скачував квестрейд Там нічого не зрозумів і так і не користувався
-
Всюди ліміти
-
Відкриваєте Ваш CRA або Notice of Assessment і там будуть усі ваші фінансові можливості на поточний рік
-
Мало не щодня такі приклади бачу, і сьогодні у тч
-
Або можете приєднатися до приватного інвестиційного клубу)
-
Ні, допомагаю як можу
-
Рівень дохідності різний, балансова ний кажись до 4% річних, інший 8% і більше
-
Репортите таких? Я таких рідко слава Богу бачу, переважно family supportive.
-
Пане Dmytro, яка різниця в стилі інвестування RRSP, мені брокер рнкомендував агресивний, на роботі дехто каже краще перейти на збалансований... ?
-
Людям похилого віку звичайно ж
-
Це зрозуміло, а де різниця ? Якщо нища ставка по ідеї нищий ризик, але в чому ризик ? Що це компенсує
22 Jan 2023, 08:02
202281/234548
6 minutes ago