Українська Манітоба
-
А то! Це ж відстала Канада 😁
-
Фізична газета? 🤯🤯🤯😳😳😳
-
Ох Євген не сипте сіль на рану…
-
Це було раніше пагана Канада, а зара тренд змінився на відсталу? Чи шо, а то я відстав 😂
-
Сьогоднішній випуск, я ще і досі читаю газети 📰 🤓
-
Вітаю друзі .👋 Пропоную послугу вантажоперевезення Вінніпег та околицях.💪 Доставка з IKEA/Home Depot та інших магазинів.🛻 Пропоную якісний сервіс для вас ,вашої родини та друзів . Додатково пропонуємо послуги вантажників ,розібрати/зібрати меблі,запакувати речі для безпечного транспортування та дрібного ремонту вашого помешкання.👨🔧
-
AWD наше все 😁
-
Обережно на дорогах, слизько. Їду по периметру, дві полоси поліцією перекрито і далі трейлер перевернутий лежить. От думаю, ну як так, немає ж ще снігопаду, дорога нормально виглядає. Проповзаю з усіма по узбіччю, і далі тисну кнопку круїз контролю, щоб набрати свої 80. І як понесе той трак з під мене 🙈 Вправо, вліво, ледь вирулив. Бо авто газануло сильніше, ніж можна було. Тож забуваймо про круїз контроль на ожеледиці і уважніше, drive safe 🤗
-
Задній привід на пікапу це біль і страждання, особливо коли їдеш без вантажу
-
Oh no 😬 www.facebook.com/share/r/14uDahzNLh/?mibextid=YlDasU
-
Вітаємо, Hupshe! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Як добре що Манітоба рівна, а не оце 😁
-
А пішки також слизько?