Українська Манітоба
-
Може більше але не 2 місяці точно
-
Днів 10-14 напевно але я хз не рахував
-
Ну ви поняли…🌝 До весілля ні ні… Both clades of mpox spread from person to person through close contact, including sexual contact, with an infected person, or through contact with contaminated materials, such as bed sheets or towels.
-
О то в принципі бистро дойшли;)
-
Прямо у них на сайті
-
catalog.evatech.com.ua/
-
Тільки но перевірив сумарно від дати замовлення, виготовлене і доставка зайняла рівно 1 місяць.
-
1. На любителя, 2. Підтримую вітчизняного виробника 3. За моєю оцінкою на 4 з 5, може 4-, Але вцілому мені подобається
-
2-4 тижні лежати вдома, не виходити, пити теплу водичку. Чому це звучить як щось, що скоріше радує, ніж лякає 😁
-
Ноти: кава, молоко і лаванда. Пахне як рай)
-
Та Coffee break же, про який тут жалілась, що не можу знайти маленьку версію) ну от буде велика
-
І що ви там замовили? 🧐
-
А я замовила в Walmart, ціна вдвічі нижча ніж в Сефорі, але приїде 17 грудня, коли я вже забуду, що я замовляла і навіщо 😑
-
Чому тільки вони? Є купа онлайн платформ. Наприклад, коли моєму сину потрібен був tutor з математики, то він з якоюсь викладачкою з Англії займався. Зараз ось недавно пару уроків брав з якимомь професором хімії з БС. Платформою Preply користується, там маса викладачів