Українська Манітоба
-
60 штук, значить, маєш
-
Привіт ,шукаю когось на завтра на ранок ,допомогти забрати комод ,всюди ліфти,роботи хв на 10 + їзди на 25,можу підібрати в районі даунтауну, 20 кад
-
Mkt cap: $3.47T Stock price: $140 Поділіть і отримаєте 24 млрд акцій, що також підтверджують і інші дані. Однак, це не завжди так. Часто компанії випускають різні класи акцій.
-
А де ви кажете в аппці ви це дивитесь? 🤔 не бачу тут інфи про 24 мільйона
-
NVIDIA 24.53 billion shares Я маю, скажімо, 1000 акцій - викидаю ті папери від Wealthsimple у смітник, бо я навіть не мураха, а амеба зі своїми акціями, щоб за щось голосувати.
-
Так, ви можете бути на 0.000001% власником компанії або на 51% )))
-
@Just_Karyna тут дивись ☝️
-
NDAX передає інформацію до FINTRAC, а ті в свою чергу можуть до CRA. Усі біржі, які працюють в Канаді, підпадають під вимоги звітності. Які там вимоги, і який поріг сум, ніхто того не знає. В описаному вами сценарії торгівля відбувається не на канадській біржі. Потрібно також розуміти, що декларувати податки - це обов'язок, незалежно від того, чи бачить дохід податкова, чи ні.
-
Користуючись нагодою. Я вчора зробила акаунт на crypto.com і купила монети капібари, про яких тут вчора писали. Комісії дійсно дуже маленькі при переказі, але зараз я дивлюсь, як продати своїх капібар, ціну платформа мені виставляє на 15-20 доларів меншу, ніж вони коштують в апці. Я просто не в курсі цих криптохитрощів, у мене був до того тільки суперпростий wealthsimple. Це так треба чи я щось не так роблю?
-
Я тоді не дуже розумію, в чому різниця з wealthsimple, там хоча б 2%, а тут ще більше виходить
-
Так, так біржні заробляють на різниці між ціною купівлі та продажу монет, якщо я правильно вас зрозумів
-
Добрий вечір🌸 Дівчата, рятуйте. Завтра планове прибирання, а я не можу себе заставити зробити це знову. Передісторія. Тут в чаті я відкрила для себе хлорку, але для іншого призначення. Та на жаль, мені так сподобався результат як вона працює, що тепер все нею мию (ванна/ кухня). Проблема в тому, що цей сморід такий ядовитий, що за кілька хвилин після нанесення мені вже виїдає очі, реву все прибирання. Здається, що можна померьи так недобре стає, наче п'єш її. Питання, що ви використовуєте для таких цілей, щоб і мікроби вбивало і самій вижити після того. Два роки до того юзала Lysol, але після хлорки накруьила себе, що надто слабкий засіб і падла мікроби нікуди не діваються😭😭😭 Щиро дякую🌸
-
Зрозуміло (мабуть)), дякую
-
Різні крипто біржі…, та й ці монети які ви хочете продати не є розповсюдженими, плюс власники/розробники цих монет могли теж вставити свої цінники в додатку до того що вже бере crypto.com
-
А де у вас стільки мікробів