Українська Манітоба
-
Купити новий телефон буде дешевше чим міняти екран. Тут кулібіних, які міняють за копійки на китайські екрани - нема😅
-
Use kijiji or fb ads
-
Думаю зо в еплстор дешевше новий буде купити
-
Краще постійне місце проживання, якщо з готелю подасте, то доведеться потім міняти і чекати ще пару місяців, ще й платити двічі Така собі затія, не кваптесь
-
Думаю шо в епл стор
-
Я живу тут давно. Що тут гуглити? Свій досвід? Також у березні зі знайомими у СІВС банку все аналогічно відбулось. Відразу рахунок і віза дебіт. Все робиться швидко.
-
Що по ціні?
-
Дуже хочеться пожартувати що слова "айфон" і "не всі гроші світу" разом не вживаються). А по суті гугл показує наприклад ось це Winnipeg iPhone Repair | IPhone, iPad, Macbook , Computer Services , Data Recovery , Samsung , Water Damage, Cell Phone (204) 899-2732 maps.app.goo.gl/hqUzpnd1D1jotZvm9
-
Десь після п'ятої можна йти
-
Вітаю.Як знайти цю групу?
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка як довго триває процес обміну посвідчення водія? Чи можно подаватись з отелю, чи потрібне постійне місце проживання?
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка де можна замінити екран на iPhone 11? Саме екран донька побила, так зоб не за всі гроші світу. Дякую 🙏
-
вже ходять
-
трік о трітс!
-
Наші починали ходити ближче до темноти. Якогось конкретного часу немає. Люди з роботи прийшли, ось тоді і можна думаю починати.
-
А о якій годині можна ходити? Бо мене мала вже доканала питанням "Коли підемо??🙈🤯😃
-
В когось є знайомі адвокати в Вінніпезі, які можуть легалізувати документ?
-
8% не дорого, буде ще більше, є в Канаді інфляція, Центральний банк Канади робить серію з повишення ставок, наразі 3.75 дає комерційним, і буде 4.5 -5 ..відповідно здрожчають кредити по авто, іпотеці.
-
А де карту взяти?
-
То візьміть нову, клас малий, здуває на дорозі і т.п..але дешево і мозги не буде парити декілька років.
22 Jan 2023, 08:02
20276/236696
3 minutes ago