Українська Манітоба
-
А нащо там стояти? Підʼїхав з ранку записався, поїхав далі спати і повернувся коли потрібно😺
-
Передайте йому він не один такий 🌚
-
Я влітку забирав паспорт, записався десь у 8 ранку(хотів у 7 але сон такий солодкий був🤤), потім десь у 13 поїхав назад, дізнався що по черзі та пішов далі сидіти у машині з кондиціонером, у черзі може хвилин 5 саме стояв. Сенс стояти та мерзнути, коли вони визивають усіх по списку😺 Ps. Безкоштовна парковка 2 години здається, але можна переставити потім машину через дорогу під кредітну спілку та буде ще 2 😀
-
Різні були здається. Вони визивали по черзі, спочатку декілька людей хто подаватися на паспорт, потім декілька хто забрати(ну так було влітку). Запис як я зрозумів у 6 десь почали робити, але прийом у 10-11 почався.
-
Треба своєму лікарю сказати що не натякав що я п'ю, а мій панкреатит теж від цього 🌚
-
Головне будильник поставити, щоб не у 13 туди їхати записуватися 😺 І до речі якщо вони на емейл нічого не відповіли, паспорт повинен бути. Хтось отримував з черги емейли, хтось ні. Я за це хвилювався, але паспорт був)
-
Це дійство відбувається на вулиці? В приміщення не можно зайти? Має ж бути якесь фойє…
-
Будь-який стоматолог в Images Dental
-
Привіт хто знає як можна зробити справку про несудимість Швеції дякую
-
Який Ви в черзі були? Не кидайте в мене тапками, але чи пропускали жінок з немовлятами без черги? Я не з Вінніпегу. Не знаю, де мені пів дня з немовлям в мороз чекати