Українська Манітоба
-
Якби було так завжди,я би не писала. Летіли раніше і не раз до Вінніпегу з Варшави,так само через Торонто,і багаж забирали лише один раз у Вінніпезі. І квиток скрізь один був
-
В нас ще за ніч випало ~ 10см:) Таа, Вінніпег вже не той:)
-
20 хв від Вінніпегу сніжок є 🥰❄️⛄️ Не так щоб багато багато, але тримається біднятко, як може
-
Такими темпами гусі у Вінніпег будуть летіти на зимку, а не навпаки 😺
-
Можна їм написати, там наче була пошта і задати це питання. Я думаю стосовно не пільгової категорії вони мені однозначно відповідять «ні, беріть слот, їх же так багато, ми реформу зробили, що ви не можете слот взяти»)) О Боже… кожний крок в цьому імміграційному процесі як по гарячому вугіллі🥴
-
Я їм писала відповідь немає, але якщо вони сюди приїдуть то чому не брати документи? Ловіть слоти ага ,мені прийдеться летіти з дитиною, то чому як написано не допомогти заощадити кошти? Я не думаю що багато хто хоче робити дітям громадянство України, нажаль (( А вони щей ускладнюють
-
Ні. Треба написати їм на електронну пошту (понеділок останній день). Вона є в оголошенні на сторінці фейсбук. Якщо вони приймуть Вас, то дадуть відповідь.
-
Ви можете зробити терміновий паспорт за тиждень.
-
Минулого разу не приймали нікого хто був не в категорії В цієї нової очі скляні Страшно
-
Та хто замість того дядьки що був до Консул напевно Якась руда бестія