Українська Манітоба
-
Ви можете зробити терміновий паспорт за тиждень.
-
Минулого разу не приймали нікого хто був не в категорії В цієї нової очі скляні Страшно
-
Та хто замість того дядьки що був до Консул напевно Якась руда бестія
-
Просто намагайтесь Мільйон разів
-
Ну тоді те що ви написали, маячня повна. Чому я, в особі моєї авіакомпанії, використовуючи не Air Сanana, маю з ними домовляться про трансфер мого багажу? Я літала не тільки з Європи, і кожного разу отримувала багаж в Торонто Пірсон. Тут питання митного декларування, а не домовленостей
-
Можливо Але ні мені не зрозуміти
-
Про що ви говорите, яке митне декларування? Ви заповнюєте всі свої дані в автоматичному терміналі в Пірсоні і все. Якщо , наприклад, вам треба задекларувати гроші, то очевидно, що ви маєте їх з собою в ручній кладі. Якщо алкоголь більше, ніж дозволено без декларування, то це теж заповнюється вами і йдете до офіцера по червоному коридору , але пляшки з собою тягти не потрібно)))). Я не знаю, як саме в них відбувається перевірка багажу - можливо, вибірково , можливо для всіх, але це відбувається без присутності вашої валізи у ваших руках . Вам правильно написали, що залежить від того, які авіакомпаніі вчиняють перевезення.
-
На жаль, це саме домовленість авіалінії. Якщо при перетині кордону у вас виникнуть питання з митницею, то ваш багаж тоді передадуть на митницю і ви будете присутні при його інспекції, якщо питаннь не буде, то він автоматично поставляється на ваш наступний рейс