Українська Манітоба
-
А це щось означає? У мене відчуття, що ви всі щось знаєте, а я щось упускаю)
-
Ні, то в Сефорі зазвичай сильно дорожче просто)
-
Слідство ще не завершене!
-
Справа в тому що Ви купували не в самому Волмарті, а у додатку/на сайті, де свої оголошення розміщують продавці зі всієї Канади. Це щось типу українського сайту Епіцентру чи Розетки де Ви можете бачити що продавець саме вони або якийсь інший постачальник (ФОП Капуста, напр.) Ми так замовляли перехідник на насос за 8$, чекали 1.5 місяці на доставку.
-
For example: дошка, ціна шикарна! Але дивимось хто продавець - якийсь Wingomart… Як пояснили мені колеги краще піти і по місцю щось купити, бо якщо виникне питання повернення/браку матимеш справу не з Волмартом, а саме з тим продавцем…
-
Та може вони хороші і оригінал приїде, дай Бог матимете гарну річ :) Я просто кажу про свій досвід і що мені радили колеги-канадійці 🤗
-
Зрозуміла, дуже дякую. Що ж, здам його назад, коли приїде. Там наче написано, що Items sold by Marketplace sellers and fulfilled by Walmart follow Walmart Canada’s standard Return Policy. Урок цієї історії в тому, що не треба випендрюватись і просто купувати в Сефорі)
-
Всім привіт. Люди, підскажіть, можливо хтось в курсі. Якщо я працюю на маленьку компанію де 10-13 чоловік і всі канадці крім мене, моєму Босові може канада вертати якісь кошти за то що він наняв мігранта як я чи ні??? Хтось говорив шо тіпа "Гавермент" щось повертає. БОС не знає нічого такого, каже якщо є такий закон узнай)) всьо шо вернуть поділим))) вот можливо хтось щось чув) чи це всьо тільки "сплетні". Дякую.
-
Дякую, жаль((
-
Василь постає питання: а за кого тоді повертають? Хто ці безцінні робітники? Взагалі перший раз таке чую;)
-
Вітаємо, TABAK TYT! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)