Українська Манітоба
-
Це справді поширена плутанина, але між all-season і all-weather шинами є суттєва різниця: All-Season (всесезонні шини): • Призначення: Вони створені для використання в умовах м'якої зими, помірного літа та невеликої кількості опадів. • Особливості: ◦ Добре працюють у температурі вище +7°C. ◦ Втрачають ефективність на снігу, льоду та при сильних морозах. ◦ Не мають маркування "3 Peak Mountain Snowflake" (гірський пік зі сніжинкою). • Ідеально для: Регіонів із теплим кліматом або короткими, м'якими зимами. All-Weather (всепогодні шини): • Призначення: Ці шини адаптовані для більш екстремальних погодних умов, включаючи сніг та мороз. • Особливості: ◦ Виконують роль компромісу між зимовими та літніми шинами. ◦ Мають маркування "3 Peak Mountain Snowflake," яке свідчить про придатність для їзди в зимових умовах. ◦ Гума залишається еластичною навіть при низьких температурах. • Ідеально для: Регіонів із непередбачуваною погодою або помірними зимами. Основна різниця: • All-season підходять для помірного клімату й не призначені для суворої зими. • All-weather універсальніші: вони працюють як у теплу, так і в холодну пору року, включаючи сніг і мороз. Якщо у вашому регіоні зими снігові або з перепадами температур, all-weather шини — безпечніший вибір.
-
Минулі зими часами були дні, коли був сильний сніг, а служби не працювали, тому що свято, або просто не встигали, і на дорогах утворювалась каша
-
Візьміть у кредит на 6 місяців і їздіть спокійно 😉
-
Дякую ☺️
-
А скажіть, будь ласка, коли ви купуєте всякі штуки вартістю кілька тисяч по розтермінуванню, то оплачуються вони з кредитки, а потім банк на списану суму дає інсталментс, чи прямо в місці де платиш треба сказати, що треба те розтермінування? Мені в наступні два місяці треба оплатити декілька серйозних стоматологічних втручань, включаючи одну операцію, це прям велика сума, я б їх з радістю розтермінувала, але не знаю як, бо раптом банк не дасть інсталментc постфактум 🤔
-
Конкретно ситуація с зимовими шинами працює не так. Зимові шини в розстрочку спонсорує MPI (але продавець шин сам з ними звʼязується і все організовує, для покупця нуль головняка). І виплати за шини додаються до ваших платежів за авто страховку (ну або окремо оформлюються), з дебітки це зазвичай робиться, а не з кредитки. На ваше питання про інстолментс відповіді не знаю, бо ніколи так нічого не купляла 🤷🏻♀️
-
Ні, не відчуваєш
-
Та всі їздять спокійно, це називається практика)
-
Є summer а є all season…. Але розказувати що всі хто їздить на них гірше ніж на зимових - смішно. Є можливість-купляйте зимові
-