Українська Манітоба
-
Виявилось, я не така лакі, як ви 😁
-
Hore frost 🤩
-
Я в курсі, дякую. Написала ж - тупанула 🤣
-
Зазвичай такі перекази розцінюються як зняття cash і на кредитці комісія за це дійсно висока. З дебета, тут писали, що комісії за кеш немає, але в мене була $3,5 за транзакцію 😁
-
Шкода, не всі клініки нажаль роблять payment plan… Не ідіть до них наступного разу;) ідіть там де роблять 🤗
-
Так вийшло, що я сама до них і вимагала рефер 😂 Це Pembina Endodontics, у них чудова репутація і головне, мені лікар дуже сподобався, йому не страшно довіритись) тому вже штош)
-
Можливо хтось може виступити референсом мені Шукаю роботу типу пікера чи просто робочого на склад Є анг, машина На разі працюю тому не дуже хочу тратити час на інтервʼю, де скажуть потім передзвоним, а от з референсом думаю мали б взяти А в основному хочуть в мій робочий час поставити інтервʼю Теперішня робота хоч мені і подобається є овертайми, але менеджер індус, який весь час докопується не дає спокою, але і повністю звільнитись без нової роботи не хочу За допомогу з роботою віддячусь з першої зп
-
Дівчата якщо хтось їде забирати дитину із садочка. Їде з Транскони на 520 Airlies St, Winnipeg, MB R2X 2B2 або до Кілдон Парк. Чи може мене брати із собою не безплатно. Напишіть в приват. Наразі дякую.
-
Так, я теж звернула увагу. Але може там людина просто ексайтед з приводу оплат і тільки відучилась писати капсом і ставити три знаки оклику, ми ж не знаємо)
-
Ви тільки вчора писали, що all season - топ і всі так їздять, ось і наслідки 🙂
-
У вас в конторі є нові вакансії?
-
Нагадало як у нас на заводі в Штатах був GM, якого всі сильно боялись, і він усі емайли писав лише CAPS. Ми думали це він такий незадоволений і кричить на нас. Потім виявилось що у нього кнопка CAPS застрягла у клавіатурі, а він не bother комусь сказати щоб нову клавіатуру дістати
-
Так я над цим також думаю але раптом щось знову не так чи не будемо вже встигати, то я готова зʼїздити аби тільки мати паспорт з візою на руках. Бо і так подали 31 жовтня. По дедлайнам 26 повинні були зробити але я так розумію що ці дедлайни не дуже тут дотримуються..
-
Перегляньте чи є можливість відправити не Canada Post, а UPS