Українська Манітоба
-
Так вийшло, що я сама до них і вимагала рефер 😂 Це Pembina Endodontics, у них чудова репутація і головне, мені лікар дуже сподобався, йому не страшно довіритись) тому вже штош)
-
Можливо хтось може виступити референсом мені Шукаю роботу типу пікера чи просто робочого на склад Є анг, машина На разі працюю тому не дуже хочу тратити час на інтервʼю, де скажуть потім передзвоним, а от з референсом думаю мали б взяти А в основному хочуть в мій робочий час поставити інтервʼю Теперішня робота хоч мені і подобається є овертайми, але менеджер індус, який весь час докопується не дає спокою, але і повністю звільнитись без нової роботи не хочу За допомогу з роботою віддячусь з першої зп
-
Дівчата якщо хтось їде забирати дитину із садочка. Їде з Транскони на 520 Airlies St, Winnipeg, MB R2X 2B2 або до Кілдон Парк. Чи може мене брати із собою не безплатно. Напишіть в приват. Наразі дякую.
-
Так, я теж звернула увагу. Але може там людина просто ексайтед з приводу оплат і тільки відучилась писати капсом і ставити три знаки оклику, ми ж не знаємо)
-
Ви тільки вчора писали, що all season - топ і всі так їздять, ось і наслідки 🙂
-
У вас в конторі є нові вакансії?
-
Нагадало як у нас на заводі в Штатах був GM, якого всі сильно боялись, і він усі емайли писав лише CAPS. Ми думали це він такий незадоволений і кричить на нас. Потім виявилось що у нього кнопка CAPS застрягла у клавіатурі, а він не bother комусь сказати щоб нову клавіатуру дістати
-
Так я над цим також думаю але раптом щось знову не так чи не будемо вже встигати, то я готова зʼїздити аби тільки мати паспорт з візою на руках. Бо і так подали 31 жовтня. По дедлайнам 26 повинні були зробити але я так розумію що ці дедлайни не дуже тут дотримуються..
-
Перегляньте чи є можливість відправити не Canada Post, а UPS
-
Я не кажу що відмовляюсь пройти інтервʼю Просто люди які працюють знають чітко про набір І з референсом шанс більший А якщо подаватиму резюме з індіду То в більшості кажуть що передзвонять і все Проходив інтервʼю в травні, на початку цього листопада приходить мейл що на жаль прийняли іншого кандидата Подавайте резюме на наші інші вакансії Хоча вже 6 місяців працював і давно про це інтервʼю забув 😂 Тому коли є робота прямо зараз пропускати дні і овертайми, щоб сходити на інтервʼю такого плану сенсу нема
-
Якщо на воркперміті брати може бути трохи головняка Але чуток Автоматично не робили, треба було оплатити, зайти в автопак, там показати чек оплати і суму (зайняло 5хв) І МРІ цю суму нам повернули чеком протягом тижня десь і зробили розстрочку як треба Але враховуючи що зараз канада пост бастують чек можна чекати довго Це ми брали минулого року колеса
-
А вас поняв;) Тобто якщо пропускати роботу то хоч з якоюсь впевненістю що буде success після інтервью:) Сподіваюсь референс знайдеться 🤗
-
Цікаво 🙂 А як ви це робите?