Українська Манітоба
-
До нас приїзджали знайомі з Торонто. У Вінніпезі ніколи не були. Теж казали що надзвичайно гарні парки, дуже багато зроблено для людей - для проведення вихідних. Здивовані приємно були.
-
Як канадські українці, які проживають багато років у інших провінціях, реагують на Вінніпег. З понад сотні різних персональних розмов з людьми з інших провінцій не почув жодного негативу про Вінніпег, якого б не було в інших великих канадських містах. При чому люди ходили по центру вночі, гуляли денними і вечірніми вулицями Exchange District, даунтауну, Форксу, Ст.Боніфасу. Так, всі бачили проблему безхатьків, однак вони відразу питали, як уряду працює з індіанцями, чи є різні програми, як реально покращується життя індіанців у Вінніпезі. Жодного негативного коментаря не почув за всі дні роботи XVII Конгресі Українців Канади
-
я вам підкажу. летіть в ню брансвік і получацте права там. там є компанія топаз, помагає із орендою трака. як виявилось це важливо і дорого орендувати трак. також там нема вимоги щодо МЕЛТ, якиц коштує 5 тисяч і 2 місяця.
-
Тімболіє в мене мова бажає кращого і то дуже...
-
Гарна опція, що можна просто купити тепер квитки та не прийти 👍
-
Капець, я маю стаж майже 10 років але скоріше за все то пофіг, як ви кажете все інше і по іншому...
-
напевно як я можу взяти прицеп у порту амстердама і відвезти його в швейцарію, трохи їхати можу)) але тут щось не йде з легкої руки. навіть знання мови не помагає
-
Зрозуміло зрозумів, значит в мене те саме чекає 🤔😔.
-
та там все через нерватрьопку. на фігні як я кажу.
-
Не про все доповідаєте?
-
Ооооу зрозумів, співчуваю, а на чому саме якщо можете уточнить?
-
то теорія на сайті, я вже на практичній частині валюсь, де біля трака треба говорити
-
Дівчата привіт!) В середу відбудеться безкоштовний клас з хілс в студії Drop in dance (Вінніпег). Щоб записатись потрібно перейти на посиланням👇 www.dropindancewpg.com/bookdropinclasses
-
😃, а на сайті практикуєте?
-
Шановні , а де дивитись зимове взуття?
-
хороший рівень.шось не помагає
-
Скажіть будь ласка який рівень англійської мови у вас?
-
Всі авіаперевізники більш-менш хороші. Очікувати що все пройде ідеально це поважно але так не проходить. Зараз найбільш ідеальний час для приїзду та імміграції в Канаду, а авіаквитки: ціна/кількість пересадок/очіквання між рейсами - незручність так, але як кажуть канадці: “you are paying insignificant price for a chance of big reward”. Вітаємо в Канаді
-
Я думала, що чекатиму на зиму у Вінніпеґу як у іграх престолів. Принаймні 7 сезонів. Але щоб на наступний тиждень, то жесть
-
Це точно
22 Jan 2023, 08:02
20380/236968
about 2 hours ago